Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

09 -10 Formaları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
transfer topiğinde de dedim , beşiktaş'ın adidas forma giymesi yılın transferi oldu

seneler sonra adidas giyiyoruz , çok çok ama çok mutluyum. çıktığı gün kuyruğa girip alıcam çubuklu formamı. kaliteli "siyah" adidastan başka firma üretemiyor maalesef.
Mesaj tarihi:
Benim bildiğim reklamın, forma sırt numarasının altı yerine üstünde yazması en az 1 milyon dolar falan farkediyor.

Çoğu ligde var bu uygulama, ama kötü görünüyor malesef.

Ülker'de şu kuntik logosundan kurtulamadı bi türlü
Mesaj tarihi:
ülker reklamının futbolcular üzerinde çok bi kötülüğü yok da bu reklam şimdi isimsiz forma alındığında da olacak mı? öleyse çok kötü olur formanın arkasında sadece ülker yazması.

sokakta heryerinde reklam olan formayla kim dolaşmak ister? formula formalarına cevircekler utanmasalar
Mesaj tarihi:
Saudi telecom man utdi almis olsaydi sponsorluk olaraktan fena olurdu :) Adamlar gazilyon dolar veriyor malum, o kadar paraya ben de yazdiririm arkadas saudi telecom diye sdfg. AIG man utdin sahibi, oyle kalmis reklami da.
Mesaj tarihi:
Llama @ errea diye bir İtalyan markası Türkiye distribütörü Samsunlu bir işadamı ve bize ücretsiz sağlıyor malzemeleri. Bu sene Türkiyeye geldi bu marka bildiğim kadarıyla biz ve Erciyesspor kullanacak.

http://www.errea.it/
  • Yeni Oluştur...