soulberry Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 gündüzleri biraz optimist oluyorum. led zeppelin falan dinliyorum. ama akşam hava karardıktan sonra pesimistleşiyorum. tiamat ve türevlerini dinliyorum. istisnasız her gün böyle. istatistik tuttum ve farkettim bu durumu. benden başka böyle olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 ne tür müzik seversiniz'in yanıtı zaman zaman "ruh halime uygun" müzik olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 bi de geceleri paranoya başlıyo, deprem, hırsızlık, annemin ölümünü hayal etmem, tek kaldığımı düşünmem, savaş çıkacak korkusu, şiddet korkusu vs.. geceleri aklımı vericek başka bi şeyler bulmazsam çok zor geçiyo genel olarak. elimde olmadan bunlar geliyo aklıma her zaman. bi de ağlayıp zırlayan kediler, uğultular, uçak sesleri falan olur gece. onların da etkisi var biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 gündüz tırash dinlerim gece müslüm dinlerim jilet.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 gündüzleri sıcak ve sıkıntı beni öldürüyor. geceler, süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Cidden ya yazın geceleri daha güzel oluyor, hiç uyuyasım gelmiyor. Sabahım gitsin daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 iyimser ve karamsar sözcükleri öldü.gece gunduz yastayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 alkol + the doors, pink floyd + gece loş bir ışık olcak bide... müthiş bi zevk, siz de deneyin efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 ben o üçlüyü 12'den sonra filan uyguluyorum. yanına chris isaak de katıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 dışarı çıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 pc'n düzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Anladım ne demek istediğini ama bende genelde gündüzleri daha hardcore ve kafa yorucu şeyler olurken akşamları daha slow ve klasik şeylere yöneliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 alkol alıyorsam anca playlist değiştiriyorum aksi takdirde uyumadğm sürede müzik açık devamlı,metal ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 öeh!! beynin kulaklarından akmadı mı daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 hayır kan aktı sadece. o kadar bi şey olmadı. kafamda pamukla gezdim dün. ama kendime geldim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 soulberry said: hayır kan aktı sadece. o kadar bi şey olmadı. kafamda pamukla gezdim dün. ama kendime geldim resmen. ii oldu yani?!bizde bulalım birer kalas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 the doorsla pink floyd' u yan yana koymak bir derece, ama doorsla chris isaak neden, neden, neden? neden? hava kararınca kullandığın uyarıcı maddeleri gündüz kullanırsan da aynı kafaya sahip olabilirsin. ya da tam tersi. neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 ı-ıh olmaz gündüz kafasıyla gece kafası farklı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar