Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 http://my.uo.com/cgi-bin/guilds.pl?g=f239b94265150d48:3 Bu sistem Cgi ile yapılmış galiba. Nası yapılmış ya?[signature][hline] Zed, 05 Haziran 2004 19:13 tarihinde demiş ki: ben de geçen oto teybi çaldım satıyorum PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Originde bir sürü coder çalışıyor :) Doğaldır bunu yapmaları, çok farklı bir sistemleri var.[signature][hline]Sevmek yarı ölmektir...
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 harbi ya ohannessburg[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Bronx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 emulatorler gibi world bilgilerini dosyalara degil de sql'e yazdiklari icin gayet basit olmustur. + ama emulatorlerle de yapabilirsin world dosyalarindan okuyup sql'e import edecek peryodik calisan php scriptleriyle. [Bu mesaj Bronx tarafından 07 Haziran 2004 16:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 a$mı$[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Krals
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 iğer bronks un dediği gibiyse Nebula yapabilir bunu hehe :D sanırım yapar[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Adamlar hem cok iyi coder, hem ellerinde Osi serverinin ve UO'nun acik kodlari var, hem de bunlari istedikleri kullanabilecekleri bilgileri. Izin verin de yapsinlar :) Uzun ugras verilirse Sphere ile bile yapilabilecek bir olay yani, onlarin yapabilmeleri dogal.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 lol osinin kodlarını ele geçirdim ben YIHAA open source ken nabeerr :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Apache Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 aynı sistem http://uo.mix.gen.tr/istatistik/ tede var.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. [Bu mesaj Apache tarafından 07 Haziran 2004 22:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Oha baba başlıom bu servera :) Türklerde el atmış süper ya[signature][hline] Zed, 05 Haziran 2004 19:13 tarihinde demiş ki: ben de geçen oto teybi çaldım satıyorum PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Yanlız hepsi private[signature][hline] Zed, 05 Haziran 2004 19:13 tarihinde demiş ki: ben de geçen oto teybi çaldım satıyorum PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Öne çıkan mesajlar