reyou Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 benim liseden kalma bi projem var, alabildigim kadar ulkeden vatandaslik alicam sonra herbirinden ayni anda basbakan secilip bu ulkeleri birlestiricem, bolece kanuninin toprak rekorunu egale edicem, tabi bunun icin yasal bosluklardan faydalanicam o anda, mesela ben yunan vatandasi oldum diyelim, sonucta sanmiyorum yunanistanda basbakan olman icin baska ulkenin basbakani olamazsin diye bi secenek yok. o arada ben secilcem sok olcak adamlar, sonra birlestircem iste ulkeleri. yada ben en iyisi afrikadan basliyim, ordan asyaya gecer, batiya dogru gelirim. afrikadakilere muz, asyalilara pirinc dagiritim, guney amerikaya gecince weed, kuzeye dogru ciktikda vodka falan dagitirim, surumden kazanirim. oha tutar lan bu proje. tutorials a mi acsaydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 dogmadigin yerde baskan olamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 bende konuyu editlicektim strateji hatasi yapmistim, zaten muz sican adamlara nie muz veriyom lan ben, nese onu bi sekilde atlatirizda, kesin vardir izin vern ulkeler onlari ele gecircem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 bu saatte mi paylaşasın geldi böyle epic bir projeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 vatdıfakizgoyingonde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 rüyasında dünyayı ele geçiriyodu ps: bana birini hatırlattı ya sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar