kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Fistan said: kermit said: 2+2 4 e eşit değilalırken mi satarken mi? her yerde geçerli benim için.
sakaryali Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Kendinden daha büyük bir mucizemi aıyorsun yaratılışına bak spermin yumurtayı ulaşma ,dölleme anındaki harikuladeliklere bak Bir yumurtanın döllenmesi için her seferinde yaklaşık 200-300 milyon sperm hücresi hazır hale getirilir. Bu çok dikkat çekici bir orandır, ancak sayının bu kadar yüksek olmasının önemli bir nedeni vardır. Anne bedenine giren spermlerin çok büyük bir bölümü yolda ölür. Yumurtaya ulaşabilenlerin sayısı ise oldukça azdır. Dolayısıyla sperm sayısının çok yüksek olması ile birlikte, yumurtanın döllenmesini engelleyebilecek riskler de ortadan kaldırılmıştır. Milyonlarca bireyli bir ordunun elemanı olan spermler erkeklerdeki testis adlı üreme organlarında üretilir. Ancak testislerde pek çok aşamadan geçerek üretilen spermlerin yaşayabilmeleri için bulundukları bölgenin serin olması gerekmektedir. İnsanın normal vücut ısısı 37°C'dir. Bu, spermler için öldürücü bir sıcaklıktır. Bu nedenle spermler vücudun içinde yaşayamazlar. Testislerin en büyük özelliği ise vücudun dışında olmasıdır. Allah erkek bedeninde yarattığı bu özel tasarım sayesinde, spermlerin oluşmasına en uygun ortamı hazırlamıştır.
Cuce Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Evet en güzel anlatmışsın, bu kadar parlatılmış aşına aşına pürüssüz olmuş sistem, yüzbin yıllarca sürmüş evrimin eseridir.
sakaryali Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Evrim akıl sahibimi bunca olayı hesap etmiş ?
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 200-300milyon spermden ben oluşmuşum. mucizeye bak. ama bazen bu 300milyonun galibi daha anne karnındayken sakat gelişiyor büyüyor. mucizeye bak sen 300milyon sperme koy geçir sonra sakat doğ. allahın mucizesi di mi bu da
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 sakaryali said: İnsanın normal vücut ısısı 37°C'dir. Bu, spermler için öldürücü bir sıcaklıktır. Bu nedenle spermler vücudun içinde yaşayamazlar. Testislerin en büyük özelliği ise vücudun dışında olmasıdır. Allah erkek bedeninde yarattığı bu özel tasarım sayesinde, spermlerin oluşmasına en uygun ortamı hazırlamıştır. abi bu nasıl bi saçmalık hahaha testisler vücudun nasıl dışında ? vücuttan bağımsızmı ? sıcaklığı sürekli aynı arkadaşım manyakmısın. testislerin az bi soğusun bak göre noluyo. saçma sapan konuşma ya hahahah
sakaryali Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Ahirete gidince anlayacaz nasil olsa gerçeği ama ordan dönüş yok oraya 2 şekilde gideceksin iki ihtimal var ya inanarak, ya inanmayarak başka yol yok inanan mükafat elde edicek , inanmıyan ceza görücek.
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ver korkuyu alttan yoksa bu insanlıkla başa çıkılmaz
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=BgqDYxZDftM
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 sakaryali said: Ahirete gidince anlayacaz nasil olsa gerçeği ama ordan dönüş yok oraya 2 şekilde gideceksin iki ihtimal var ya inanarak, ya inanmayarak başka yol yok inanan mükafat elde edicek , inanmıyan ceza görücek. testislerle ne alakası var bunun. testisteydik biz ?
sakaryali Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Gözle göremeyeğimize göre nasıl bir ispat türü istiyorsunuz ?
sinad Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 genç testis sıcak ve ıslak tene vurmanın etkisiyle oldukça sarsılmıştı.
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 sakaryali said: Gözle göremeyeğimize göre nasıl bir ispat türü istiyorsunuz ? testislerimi ben görüyorum vücudumun dışında değil ondan eminim.
sakaryali Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Kermit testis bir örnekti asıl olan inanç meselesi idi bu yüzden onu yazdım.
fede Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 bence dandik değil. baya mükemmel bi tasarımı var. ama çok ergonomik olduğu söylenemez
sakaryali Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Kermit dalgaya alma lütfen konuyu, ben başta yazdğımı tekrar yazdım konumuz inanç meselesi.
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 sakaryali said: Kermit testis bir örnekti asıl olan inanç meselesi idi bu yüzden onu yazdım. arkadaşım testis vücudun dışında diyosun NASIL DIŞINDA VÜCDUMUZA BAĞLI BİŞİ DEĞİLMİ AAAA
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 testis vücüdün dışında bu arada, hiç mi biyoloji görmedin lan
Öne çıkan mesajlar