Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dandik tasarım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bunlar evrimci bilim adamlarının sözleridir ,bir nevi evrimin savşaçılarıdır bunlar buraya kadar c/p yaptım, başkalarının Sözlerini c/p yapmaktan daha iyi bir aktarma yolu bilmiyorum. neticede tek c/p yapan ben değilim forum video c/p leri ile dolu
Neyse biri demiş gecen gece gökte garip bir cisim gördüm , bir digeri demiş evet bende gördüm ,sonra bir başkası demiş evet haklısınız bende gördüm ve gördüğünü söyliyenlerin sayıları gitgide artmış artık herkes inanırki evet böyle bir cisim görülmüş ve kimsenin şüphesi kalmaz çünkü ittifakla herkes aynı şeyi söylüyor. Gördüğünüz gibi evrimci bir tane bilim adamı değil, bir çok bilim adamı böyle bir şeyin olmadığını üstüne basa basa söylüyorlar, daha ne evriminden bahsediyorsunuz verim verim svaşçılarının gönlünde değerini inanırlığını yitirmişken bu belirsiz şekilde sürükleniş niye ?
Mesaj tarihi:
Hiç düşündünüzmü acaba ben bu kadar sizinle burda neden yazışıyorum, neden burda bir şeyler anlatmaya çalışıyorum ,bu işte neden bu kadar ısrar ediyorum, burda benim menfaatim nedir?Benim hiç bir menfaatim yok gözümün önünde gece yanan ateşe dogru uçup yanan böcekler gibisiniz, ben ise elimde bir şeyle sizi bu ateşten uzak tutmaya çalışan bir insanım bagiriyorum uçmayın ateşe dogru ,yol yakınken iyi düşünün vazgeçin uçmayın ateşe diye yırtınan biriyim ,hala anlamıyacakmısınız, hala beni ciddiye almayacakmısınız , Ölümden sonra ne olacağını nasil bu kadar kesin bir dille inkar edebiliyorsunuz sizin düşündüğünüz gibi değil de , size göre tam tersi cikarsa o zaman ne yapacaksınız ?başınızı iki elinizin arasına alın 1 saat düşünün ,ne kadar az düşünüyorsunuz ?
Mesaj tarihi:
sakaryali said:

gözümün önünde gece yanan ateşe dogru uçup yanan böcekler gibisiniz, ben ise elimde bir şeyle sizi bu ateşten uzak tutmaya çalışan bir insanım bagiriyorum uçmayın ateşe dogru ,yol yakınken iyi düşünün vazgeçin uçmayın ateşe diye yırtınan biriyim

sen şimdi böcekleri aşağılıyor musun
allahın yarattığını aşağılamak sana mı düştü
noldu yandı sevaplar
Mesaj tarihi:
Hayır kimseyi aşağılamıyorum ,böcekler uzaktan ateş nedir bilmedikleri için ışık sanarak ateşe dogru uçarlar, bende bu benzetmeyi şu sebeple yaptım sizde ışık sandığınız şeyin aslında ateş olduğunu fark edin diye !!!!!!!!!!!!!!
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...