Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dandik tasarım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya nasıl sadist bir varlık yarattıklarını yakmak isteyebilir?
kendi rızamla gelmedim ki ben dünyaya başka bir varlığın isteklerine göre yaşayayım, ya tanrı yok ya da dinlerin bize anlattığı şeyler çok saçma
Mesaj tarihi:
Allah yok, hiç bir zaman olmadı hiç bir zaman olmıyacak. Kimse öldükten sonra sonsuza dek zulumda cekmiyecek sefada sürmiyecek. Cunkü ölümden sonra hayat yok. Ölen yok olur gidecek.

Aksine inanılmasının tek sebebi korkudur. Insan asla inanamaz, icinde inanc yoktur, anca kendini kandırabilir, ve her insan son nefesinde bu süpheyle ölür. Her insan inanmadığının farkında ölür.
Mesaj tarihi:
cehennemde yanın bre kafirler dedi adam açık açık.

inanmıyorum arkadaşım.ben aklı mantığı olan bir insanım, eğer inanmamı gerektirecek birşey görebilseydim inanıdrım.Belki ilerde görürüm ve inanırım.Onun dışında yapılabilecek birşey yok.

ben iyi bir insanım, kimseye bir kötülüğüm dokunmaz aksine yararım dokunur.

5 vakit namaz kılıp 13 yaşındaki kızlara göz diken bir adam değilim.

Allahu ekber diyip gencecik çocukların beynini yıkayıp intihar bombacısı yapan da ben değilim.

teknolojinin bütün imkanlarını kullanarak silahsız halklara terör estiren de ben değilim.

sen kafanı yorma, bize gelen kadar çok yanacak var.
Mesaj tarihi:
Cuce said:

Allah yok, hiç bir zaman olmadı hiç bir zaman olmıyacak. Kimse öldükten sonra sonsuza dek zulumda cekmiyecek sefada sürmiyecek. Cunkü ölümden sonra hayat yok. Ölen yok olur gidecek.

Aksine inanılmasının tek sebebi korkudur. Insan asla inanamaz, icinde inanc yoktur, anca kendini kandırabilir, ve her insan son nefesinde bu süpheyle ölür. Her insan inanmadığının farkında ölür.

(tu)
Mesaj tarihi:
Biraz korkun ama şunu unutmayın ALLAH rahmeti sonsuzdur tevbe edip haddini bilenlere şöyle buyuruyor

(Benden onlara) De ki: "Ey kendi aleyhlerinde olmak üzere ölçüyü taşıran kullarım. Allah'ın rahmetinden umut kesmeyin. Şüphesiz Allah, bütün günahları bağışlar. Çünkü O, bağışlayandır, esirgeyendir." (zumer 53 )
Mesaj tarihi:
yani bir aksilik olmazsa 65 yaşımdan sonra ölmeyi düşünüyorum senin için sakıncası yoksa.

ha daha öncesinde bir hastalığa yakalanırsam basarım tövbeyi.

onun dışında ani bir ölüm olursa yapılacak birşey yok.Alkol uyuşturucu seks üçgeninde yaşıyoruz ne de olsa, o kadar da riski olsun.
Mesaj tarihi:
Allah yok, kimse seni islediğin gunahlar icin affetmiyecek. Sadece sen kendini affedebilirsin, tabi vicdanına yedirirsen. işlediğin günahlar hep üstyünde kalacak. Yaptğın her kötü şey hep üstünde kalacak.

Öldüğün kimse senı kucaklayıp, evet yarattığım varlık,ben var olacilecek en yüce şeyim ve seni affediyorum demiycek.

Asla pesinden koştuğun o sonsuz kurtulusu bulamıyacaksın cunku yok. Sende biliyorsun olmadığını,asla olduğuna tam olarak inanamıycaksın.

Yalanların peşinden koşucağına kendi içine baksan, kendi kendini affetmek için yaptığın kötülükleri bedelini bu hayatta ödesen.
Namaz kılarak oruc tutarak hacca giderek değil, gercekten iyilik yaparak ödesen, zaten kendi kendini affedebilecek gücü bulucaksın.
Mesaj tarihi:
Hiç bir madde yoktan var olmaz varken yok olmaz kuralıda çuvalladı demekki evreni yaratan ilk kudret ALLAH ın kudretidir.
demekki yoktan var, vardan yok oluyor ALLAH ın kudreti ile.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...