Flassh Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 inanmadığım şeyin suçlusu niye ben oluyorum lan nerede adalet
fede Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 olm çok korkutucu lan adam. böyle cihat olmaz. biraz marketing yedir araya. sene 2010
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ya nasıl sadist bir varlık yarattıklarını yakmak isteyebilir? kendi rızamla gelmedim ki ben dünyaya başka bir varlığın isteklerine göre yaşayayım, ya tanrı yok ya da dinlerin bize anlattığı şeyler çok saçma
sakaryali Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Ölünce gerceği görücez bakalım varmıymış yokmuymuş. ben var olduğuna inanıyorum.
Flassh Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 marketing kısmı var abi huriler var şaraplar var orgy partileri var hayat orda ne güzel lan keşke olsa sdf
Cuce Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Allah yok, hiç bir zaman olmadı hiç bir zaman olmıyacak. Kimse öldükten sonra sonsuza dek zulumda cekmiyecek sefada sürmiyecek. Cunkü ölümden sonra hayat yok. Ölen yok olur gidecek. Aksine inanılmasının tek sebebi korkudur. Insan asla inanamaz, icinde inanc yoktur, anca kendini kandırabilir, ve her insan son nefesinde bu süpheyle ölür. Her insan inanmadığının farkında ölür.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 cehennemde yanın bre kafirler dedi adam açık açık. inanmıyorum arkadaşım.ben aklı mantığı olan bir insanım, eğer inanmamı gerektirecek birşey görebilseydim inanıdrım.Belki ilerde görürüm ve inanırım.Onun dışında yapılabilecek birşey yok. ben iyi bir insanım, kimseye bir kötülüğüm dokunmaz aksine yararım dokunur. 5 vakit namaz kılıp 13 yaşındaki kızlara göz diken bir adam değilim. Allahu ekber diyip gencecik çocukların beynini yıkayıp intihar bombacısı yapan da ben değilim. teknolojinin bütün imkanlarını kullanarak silahsız halklara terör estiren de ben değilim. sen kafanı yorma, bize gelen kadar çok yanacak var.
Farinal Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Cuce said: Allah yok, hiç bir zaman olmadı hiç bir zaman olmıyacak. Kimse öldükten sonra sonsuza dek zulumda cekmiyecek sefada sürmiyecek. Cunkü ölümden sonra hayat yok. Ölen yok olur gidecek. Aksine inanılmasının tek sebebi korkudur. Insan asla inanamaz, icinde inanc yoktur, anca kendini kandırabilir, ve her insan son nefesinde bu süpheyle ölür. Her insan inanmadığının farkında ölür. (tu)
sakaryali Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Biraz korkun ama şunu unutmayın ALLAH rahmeti sonsuzdur tevbe edip haddini bilenlere şöyle buyuruyor (Benden onlara) De ki: "Ey kendi aleyhlerinde olmak üzere ölçüyü taşıran kullarım. Allah'ın rahmetinden umut kesmeyin. Şüphesiz Allah, bütün günahları bağışlar. Çünkü O, bağışlayandır, esirgeyendir." (zumer 53 )
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 tamam ben ölmeye yakın 65-70 gibi tövbe ederim allah ile fit oluruz.
fede Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bunu yapmak yanlış işte. aile babası gibi bi izlenim oluşuyo. döver de sever de gibi bişey.
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 umarim vardir allah, kendim icin degil, bizden gecti zaten de, sakaryali gibi yurekten inanan insanlar icin istiyorum.
sakaryali Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Ne zaman ölüceğini nerden biliyorsun?
Flassh Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ne egoist bişi bu allah hiç alttan almayı bilmiyor abi koskaca tanrısın alltan al biraz
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 hiçbirşey yoktan var olamayacağına göre evreni yaratan ilk enerji nerden?
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 yani bir aksilik olmazsa 65 yaşımdan sonra ölmeyi düşünüyorum senin için sakıncası yoksa. ha daha öncesinde bir hastalığa yakalanırsam basarım tövbeyi. onun dışında ani bir ölüm olursa yapılacak birşey yok.Alkol uyuşturucu seks üçgeninde yaşıyoruz ne de olsa, o kadar da riski olsun.
Cuce Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Allah yok, kimse seni islediğin gunahlar icin affetmiyecek. Sadece sen kendini affedebilirsin, tabi vicdanına yedirirsen. işlediğin günahlar hep üstyünde kalacak. Yaptğın her kötü şey hep üstünde kalacak. Öldüğün kimse senı kucaklayıp, evet yarattığım varlık,ben var olacilecek en yüce şeyim ve seni affediyorum demiycek. Asla pesinden koştuğun o sonsuz kurtulusu bulamıyacaksın cunku yok. Sende biliyorsun olmadığını,asla olduğuna tam olarak inanamıycaksın. Yalanların peşinden koşucağına kendi içine baksan, kendi kendini affetmek için yaptığın kötülükleri bedelini bu hayatta ödesen. Namaz kılarak oruc tutarak hacca giderek değil, gercekten iyilik yaparak ödesen, zaten kendi kendini affedebilecek gücü bulucaksın.
sakaryali Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Hiç bir madde yoktan var olmaz varken yok olmaz kuralıda çuvalladı demekki evreni yaratan ilk kudret ALLAH ın kudretidir. demekki yoktan var, vardan yok oluyor ALLAH ın kudreti ile.
Öne çıkan mesajlar