Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 orçun lan bu başkası olamaz tartıştığınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 olabilir de ya, irl var böyle tipler mlsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakaryali Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Yazdıklarımı bilim dünyası kabul etti nerde bir yanlışlık var KURAN'DA BU gerçekler 1400 yıl önce bildirilmişti bu KURAN'IN insan sözü olamdığının ALLAH (C.C) kitabı olduğunun bir delilidir evet ALLAH(C.C) elçisi ve tüm elçileri dogru söyledi ancak kendilerine bildirileni bize bildirdiler çünkü bu szölerin onların sözleri olmadığının apaçık ispatı yine KURAN dir ama görebilene ALLAH(C.C) dogruyu göstersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 bize göstermiyo. belki de bizi allah yaratmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 aquila said: kurandan başka şeyler de okusan keşke. lol imam oldum cıktım lan. ben dindar biri değilim. sadece kalbimde biraz iman ile ölmek istiyorum, dogru tarafta olmak istiyorum, sizler gibi ne zaman ölüceğini düşünüp,deliren tiplerden olmak istemiyorum o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 öbür arkadaşa dedim ben onu da, delirdiğimiz filan da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 quuq said: sadece kalbimde biraz iman ile ölmek istiyorum, dogru tarafta olmak istiyorum, bu da direk korku psikolojisi, varsa göte gelmeyelim tavrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Allahin varligi her insanin bir ikizi olmasindan, yani sablonlardan yaratilmis olduklarindan kanitlanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 aquila said: quuq said: sadece kalbimde biraz iman ile ölmek istiyorum, dogru tarafta olmak istiyorum, bu da direk korku psikolojisi, varsa göte gelmeyelim tavrı. Allah'ın azabından korkuyorum,evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 akila da bring it on diyo gördüğüm kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakaryali Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Biz onlara gök kapılarını acsak airet aleminden sahneler gösttersek yinede inanmazlar, kabul etmezler göğe Lailaheillallah da yazsak inanmazlar çünkü inanmaya gönülleri yok ,hep bir şey bulur onlar yinede inanmazlar evet Rabbim ne güzel buyurmuş bunca bilimsel delile rağmen hala inat ediyorsunuz ya ne diyeyim diyecek başka bir şey bulamıyorum ALLAH(C.C) size dogru yolu göstersin ama birazcık düşünün yazdıklarımı geceleri yatarken uyumadan önce düşünün gök yüzüne bakın ,o size bir şeyler fısıldayacaktır eğer samimi iseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 sakaryali said: Biz onlara gök kapılarını acsak airet aleminden sahneler gösttersek yinede inanmazlar, kabul etmezler göğe Lailaheillallah da yazsak inanmazlar çünkü inanmaya gönülleri yok ,hep bir şey bulur onlar yinede inanmazlar evet Rabbim ne güzel buyurmuş bunca bilimsel delile rağmen hala inat ediyorsunuz ya ne diyeyim diyecek başka bir şey bulamıyorum ALLAH(C.C) size dogru yolu göstersin ama birazcık düşünün yazdıklarımı geceleri yatarken uyumadan önce düşünün gök yüzüne bakın ,o size bir şeyler fısıldayacaktır eğer samimi iseniz. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 ahah dur lan orçun topicin öncesinde varmış kaçırmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 TEroileri yazıyım istiyorsun yani ,iyi yazıyım ozet gecicem. Tanrıda ozet gecmiş nedense herşeyde Moleküller tümüyle şans eseri bir şekilde tümüyle şans eseri ama doğru miktarda enerjide, ve tümüyle şans eseri doğru basıncta, tümüyle şans eseri doğru sıcaklıkta bir araya geldiler ve ilk basit karbon bazlı proteinleri oluşturdular. Ardından tek hücreli canlılar, cok hücreli canlılar, amfibikler sürüngenler memeliler ve memelilere dahil olan insan. insanın oluşuşu budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Cuce said: TEroileri yazıyım istiyorsun yani ,iyi yazıyım ozet gecicem. Tanrıda ozet gecmiş nedense herşeyde Moleküller tümüyle şans eseri bir şekilde tümüyle şans eseri ama doğru miktarda enerjide, ve tümüyle şans eseri doğru basıncta, tümüyle şans eseri doğru sıcaklıkta bir araya geldiler ve ilk basit karbon bazlı proteinleri oluşturdular. Ardından tek hücreli canlılar, cok hücreli canlılar, amfibikler sürüngenler memeliler ve memelilere dahil olan insan. insanın oluşuşu budur. tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Evren yuvarlak :) güzel teori, diğer yüzlerce teori gibi. sakaryali, şimdi de Allah'ı kendi kendime bulabileceğimi söylüyorsun, emin ol ki bu konularda düşündüm, ama bulamadım, yani salaklığım yüzünden cehenneme gidicem, kitaptan öğrenmeye çalışırsam da, anlamadığım anlamlar ve cümleler ve kanıtlanmamış teorilere karışık dünyevi ikna etme yöntemleriyle karşılaşıcam (senin attığın gibi.) Ama bana farklı anlaşılmayacak, başkalarının teorilerini ve fikirlerini dahil etmeyecek saf anlatımlar lazım. Kur'an ın şu an bu şekilde anlaşılmadığını biliyoruz, Kur'an ın yazıldığı zamandaki dil, şu anki Arapça ile biraz alakasız, yani yazılanları tam olarak anlıyamıyorum, yani Allah'ı anlamak için kendi içimde cevabı bulamıyorsam, kitapta da bulamıyorsam, tercümesine yönelmem gerekiyor. Tercüme dediğiniz ise, içinde evrenin kanıtlanmamış şekli gibi teoriler içeriyorsa işim zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Anlam değiştirmeden tercüme çok zor, bunun farkındayım, ama dünyevi sorgulamamı kullanmadan güveniceğim bir kitabı çeviren insanın tanrım olması çok mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakaryali Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 BAKIN İSLAMDAKİ 7 GÖK TABİRİNİN İSBATLANMASI BİLİMSEL OLARAK FOTOKOPİ YAPICAM AMA KUSURA BAKMAYIN ZAMANIM YOK ORJİNALİ BU ADRESTE http://www.bilgikitabi.net/45.htm *Not. BBC News-World Edition sayfasında belirtildiği üzere ; a) İ.Ö. 428-347 yılları arasında yaşamış olan Büyük Düşünür PLATO (Eflatun) da, Kozmos' un Dodecahedron (On iki yüzlü) şeklinde olduğuna inanmaktaydı. (Yandaki şekle bakınız.) b) 1452-1519 yılları arasında yaşamış olan, sadece sanat yapıtlarıyla değil çeşitli alanlardaki araştırmaları ve buluşlarıyla da tanınan ve Dünyanın en büyük sanatçılarından biri olan LEONARDO DA VINCI' nin de, Kozmos'u, Bilgi Kitabı'nın açıkladığı ve Bilim Adamlarının 2003 yılında teyit ettikleri şekilde tasarlayarak çizdiği bildirilmektedir. (Vinci'nin kendi çizimi olan yandaki resme bakınız.) Yukarıdaki tespitler aslında Bütün Bilgilerin her devirde İnsanlığa açık olduğunu ancak Kişilerin, Bilgi-Bilinç ve Frekanslarının yüksekliği nispetinde "Evrensel Doğrulara" yaklaşabildiklerini göstermektedir. . *Sonuç ; İçinde bulunduğumuz Kozmos, yani Tüm Evreni kapsayan Uzay Boşluğu, Bugüne kadar Bilim Adamları tarafından Sonsuz ve Sınırsız bir boşluk olarak tarif edilmiştir. Oysa NASA'nın Uzaya gönderdiği Wilkinson Mikrowave Anisotrophy (WMAP) isimli uydudan gelen ve diğer çeşitli uydulardan alınan Bilgilerin değerlendirilmesi sonucunda Bilim Adamları 2003 yılının Ekim ayında, Kozmos'un Sınırlı ve Sonlu yani Kapalı olduğunu, Şeklinin de Beşgenlerden müteşekkil Küre (Futbol Topu) biçiminde olduğunu açıklamışlardır. BİLGİ KİTABI ise içinde bulunduğumuz Kozmos'un Kapalı ve Sonlu olduğunu, Üçgen Prizmalardan meydana gelen Küre şeklinde olduğunu 17 yıl önceden, 1986 yılında yayınladığı 14 nolu fasikülde açıklamış bulunmaktadır. Dünya Biliminin tespit ettiği, Sınırlı ve Kapalı Küre halindeki Kozmos, Dünyamızın, Güneş Sistemimizin, Samanyolu Galaksimizin ve milyarlarca Galaksinin de içinde yer aldığı (Gözleyebildiğimiz) Küre'dir. BİLGİ KİTABI, Üçgen Prizmalardan meydana gelen Bu Sınırlı ve Kapalı Küre'lerden 7 tanesinin bir arada bulunduğunu ve Bu Bütüne de "Gürz" dendiğini bildirmektedir. Yani içinde bulunduğumuz Gürz'de, Bilim Adamlarımızın keşfedecekleri 6 ayrı Küre (6 ayrı Kozmos) daha bulunmaktadır. Ancak şu anda her Küre (Her Kozmos) kendi içinde Kapalı bir Sistemdir. Küre dışına çıkabilmek, Teknolojik Boyutun yardımlarıyla olabilmektedir. Teknolojik Boyutun yardımları da, İnsanlığın ulaştığı Bilgi, Bilinç ve Frekans yüksekliği nispetinde alınmaktadır. Dolayısıyla Bu yardımları alabilmek için önce Kendimizin, sonra içinde bulunduğumuz Toplumun Bilgi, Bilinç ve Frekansının yükseltilmesi lazımdır. Bunun içinde Ferden ve Toplum olarak, devamlı gayret ve çalışma içinde olmamız gerekmektedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakaryali Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 CHEMİCAL PEKİ SEN ANSIL VAR OLDUN BUNU DÜŞÜN SADECE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 bir kadınla bir erkek bibirini çok sevdiği zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 eheh:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 bayat said: Allahin varligi her insanin bir ikizi olmasindan, yani sablonlardan yaratilmis olduklarindan kanitlanabilir. ya bunu bir tek ben mi fark ettim :s pahahahha ps ile allah mı ispatlıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakaryali Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Sadece bumu sence peki öyle diyorsun o kadinla erkek nasil oldu buna cevap ver peki ondan önceki nasil oldu bunu ilk kadın ve erkeğe kadar gideriz yani bunu bir yerde kesmek durumundayiz neti,ce kala kala bir erkek ve kadın kalır peki onlar nasıl var oldu ?:S işte burda cevabı KURAN VERİYOR "HEPİNİZ ADEMİN COCUKLARISINIZ" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 netice 1 erkekle 1 kadın olsa, şu an hepimiz akraba evliliğinden özürlü olurduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 acıkladım işte nasıl varolduklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar