reyou Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Javascript editor ariyorum, aslinda Visual Std. da rahat likla yaziliyo kod ama tek eksigi, fonksyonlari wrap edememesi (hani sol tarafta + isareti cikiyo acip kapatabiliyosunuz) bu ozelligi saglayan bir editor varmidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 http://www.codeplex.com/jsaddin ama illa ayrı bir ide dersen, yavaş olsa da aptana iyidir. eclipse plugin'i olarak da kullanabilirsin, stand-alone da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 oldukca guzelmis bu, ekleyelim bakalim VS ye, tesekkurler. codeplex deki addin patlatiyo visual studio mu sanirim bug lar var, nese arastirmalara devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 reyou said: Javascript editor ariyorum, aslinda Visual Std. da rahat likla yaziliyo kod ama tek eksigi, fonksyonlari wrap edememesi (hani sol tarafta + isareti cikiyo acip kapatabiliyosunuz) bu ozelligi saglayan bir editor varmidir? ufak bir patch vardi onun icin diye hatirliyorum cunku bende gosteriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Ractamainus verdigi plugin guzel gibi ama patlatiyo aleti, senin kullandigin eklenditnin ismini hatirlarmisin? yagmur yagardi sen toprak kokusuna bayilirdin.. dur lan ne diyom ben.. ha eklentinin ismi neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 i'ih ne yazik ki, eve gidince yazarim lakin su an degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 intellij idea yazarsın, preview edersin, aynı anda farklı browserlara göre debug edersin, code inject edersin. Canın sıkılır muhabbet edersin, canın sıkılır yazmak istemezsin bırakırsın kendi yazar. Java yazarsın, C/C++ yazarsın, yazarsın da yazarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar