Loxias Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Arkadaşlar aslında daha fazlada harcayabilirim ancak her yıl rutine dönen otel tatili istemiyorum. Şöyle kendimi 500TL ile limitlesem, neler yapabilirim Türkiye'de? Benim aklıma gelenler; Çadır Kamp olayı Otobüs, ege karadeniz turu Buna benzer şeyler yapanlar neleri ve nereleri önerebilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ağva civarlarında bu paraya hafta içi 5 gün kalabiliceğin yerler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 abi yaz festivallerine kayna gitsin hem ucuz hem rahat hem eğlenceli ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 olympos,adrasan,kaş,kalkan,fethiye,kelebekler yaparsın 1 hafta.+yol parası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 2 ortak daha bulup Bodrum'da devremülk yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 kalkan o kadar ucuz değil lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Bozcaadaya git, (hatta tam bozacaada yazınca morphou nickli arkadaşım msn'e girdi işaret olabilir xD) geceliği 50 liradan 5 gece kalırsın pansiyonlarda yer varsa, çoğu da temizdir pansiyonların sabah kahvaltı da verirler. Yemek vs. de pahalı değil öyle, çılgınlar gibi para saçmazsan günde 20 30 liraya karnını doyurursun, geceleri de salhaneden başka eğlenilecek yer yok zaten 1-2 gitsen sıkılırsın bara pavyona da para gitmez. Hiç gitmediysen zaten gitmen lazım, yürüyerek adayı gez bir gününü ayırıp, adanın abuk yemeklerini ye (domates reçeli, kabak çiçeği dolması vs. işte) , ucuza şarap alıp polenteye git, kaleyi gez, ayazmada ve akvaryumda denize gir (adını unuttuğum buz gibi suyu olan beach club tadında bir yer var da sevmiyorum ben orayı hiç) deniz kestanesi taşıyan çocukların çuvallarına dikkat et bacağına saplamasınlar, salhanede tekila iç, sonra yine şarap al yine iç, keza şarapları güzel. Bir de biz işkembeci bulmuştuk ara sokakta, fena değildi ayılmak adına, sabahları böreği de güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Bizim evi açıyım sana 500 tl ye 1 hafta tatil , havuz , deniz vs uygunsa konuşalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Eksiltiyorum, bizim ev 300 (havuz yok) >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar