soulberry Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 hafif kan sızdı, dikişlik bi şey yok. pamuk bastırınca yanıyo biraz. şeyi sorucaktım, beyin kanaması için ne kadar sert bi darbe lazım? bi yanım eczaneye koş diyo, ama görünürde bi şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 hiç bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 4-5 sene önce bir nehirde 2 kalasın çarpışmasını görmüştüm, bi sorun yoktu. korkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 tunca said: :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 :D Garbıç heryerde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Mide bulantısı, kusma ve uyuklama varsa bir doktora görün. Ama için rahat etsin istersen git doktor baksın bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Beyin kanaması için çok şiddetli vurman lazım. Ben 2 sene önce su parkında kaydıraktan hızla kayarken takla atmıştım kafamı kaydırağa vurdum 2-3 saniye sersemledim biraz şişti hafif kanama yaptı ama allaha şükür iç kanama gibi bir şey olmadı. Eczaneye yada sana en yakın sağlık ocağına gidip bir kontrol ettirsen iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 doktora gidersen şimdi beyin tomografisi falan çektirir, beyin kanamasından beter ayna karşısına geç, küçük bi fenerle gözüne ışık tut çek, göz bebeklerin duyarlılıgına bak.iyiyse bişi yoktur ya da vardır bilemicem dsfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Kalasa bişey oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Geçmiş olsun. Bence bir eczaneye gidip göster. Noooolur nolmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 eczane ne anlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Fistan said: eczane ne anlar? yarı doktor onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Yuco said: Kalasa bişey oldu mu? Komik mi abi? Hakkaten soruyom komik mi sence buraya yazacak kadar bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Laorx said: 4-5 sene önce bir nehirde 2 kalasın çarpışmasını görmüştüm, bi sorun yoktu. korkma. komik olan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 gittim eczaneye, oksijen suyu ile pansuman yaptı yolladı. ama nevrim döndü darbe anında. insanın aklına her şey geliyo. aptal gibiyim zaten çarptığımdan beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Llama said: Fistan said: eczane ne anlar? yarı doktor onlar ...Yarım doktor candan yarım hoca imandan eder... diye bir laf vardı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 gecmis olsun, her ihtimali düsünmek lazim tabi iyi yapiyosun bosver. gecenlerde kolunu yarip, diktirmeyen arkadastan sonra bu o kadar garip gelmedi. hic birsey yapmamaktansa fazla pimpirikli olursun daha iyi. bi kac nöron kaybetmissindir heralde =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 |Joker| said: Yuco said: Kalasa bişey oldu mu? Komik mi abi? Hakkaten soruyom komik mi sence buraya yazacak kadar bunu? Al bende kalasa çarptım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 ehe evet, "patide ne işin var la git doktora" demiştim bi de o adama. gerçi ben kafamı vurdum geldim oturdum bilgisayara, annem gelip üstten bana bakınca gördü kanamayı, panik oldu birden. bana kalsa farketmicem bile kanadığını. ayrıca level düştüm evet, iki üç kitap okursam kapatırım o açığı da sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 kişisel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 soulberi asla kişisele topik açmaz.tarzı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 zaten "uf oldu" demekten çok beyin kanaması ile ilgili bi şeyler sormuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 açtırırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Acil şifalar diler, başarılarınızın devamını dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar