yav Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 5 temmuz pazar günü trackmania lan party düzenliyoruz. adeks'in 2 şubesinde de cs turnuvaları varmış. sanırım alternatif olarak trip iyi gözüküyor. trip'in telefon numarası gerekli. bir de başka önerebileceğiniz kafe varsa lütfen söyleyin. 15-20 kişi belki daha da fazlası olabileceği için cenx'in kafesi de olmuyor maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 cenxi cafesi demeye geldiydim bende..de ne alaka internet mis gibi gezdim tozdum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 ne bileyim gecenin köründe kafam o kadar çalıştı. yardımlarınızı bekliyorum hâla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 kadıköyde game on vardı zamanında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 onu geçtim kadiköyde online var idi, eski trip var idi kadiköyünde tf var idi, misafirperver idi tehey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 arkadaşlar nostalji geyiklerini bırakıp bana yardım etseniz çok sevinecem dara düştüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 senelerdir pek internet kafeye takılma olayım yok, kadiköyde de tripten başka yere gitmem. orange vardı sanırım bir de yine kadiköy tribe yakın. o taraflarda olan arkadaşın varsa geçerken bir baksın araştırsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 kadıköydeki adekse sordun mu? onun dışında başka bir seçenek gelmiyor aklıma. netline var yine kadıköyde ama bilgisayarları sorunsuz değil. netline, rexx'in karşı sokağında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 yav said: adeks'in 2 şubesinde de cs turnuvaları varmış. teşekkürler yine de. özellikle telefon numarası verebilecekseniz çok süper olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 adeksi 2 subesi diyince arkadas bjk deki 2 sube anladi - ki ben de oyle anladim :) - o yuzden kadikoydeki adex dedi sanirim .. ki orda da oldugunu ben yeni ogrendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar