Pyro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 evt topicten anla$ıldıgı gibi okul bitti =) son sınawımıda werdım eve geldim dire pc ba$ına oturdum we netin tadını cıkartıcam =) kendımı acıkcası hıc bu kdr hafif hissetmemi$tim son 1 haftadır... okul kapanana kdr da okula gıtmıcem dewamsızlık rulz =) darısı ba$ınıza beyler , bayanlar =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| [Bu mesaj Pyr0 tarafından 07 Haziran 2004 11:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 lise falan mı bitti yoksa bu seneyi mi bitirdin ben bu seneyi çoktan bitirmiştim hehe devamsızlık rulazz :-) [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 07 Haziran 2004 11:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 az kaldı kardi$ atlatıcan ha gayret =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 varya mezun oldum ama bekledigim gibi degilmis ya :(.ozluyorum okulu[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ben hiç özlemiorum ..[signature][hline]*Your skill in being a "ÖSS Legendry" has increased by 0.1%.It's now 120.0%* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 hangi sinif bitti?[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 pyr0, sonradan sürpriz olmasın diye söylüyorum, ingilizceden kalabilirsin :)[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 fiz +80 arkadaslarimla arada bulussam da, okuldaki bulusmanin tadi hic bisiye degisilmiyo sanki bi savasta dost askerler gibi oluyosun okulda cunku, siniflara beraber gitmeler, okulda grup halinde ilerlemeler, yolda yapilan sohbetler, bagirislar harbidne sadece 3 sene okumus olmama uzulmemin tek nedeni liseden erken ayrilmam[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 zed haklı başlığa bakılırsa ingilizceden kalma ihtimalin var :P[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: Zed, 07 Haziran 2004 11:44 tarihinde demiş ki: pyr0, sonradan sürpriz olmasın diye söylüyorum, ingilizceden kalabilirsin :) zuhzuzuh.. ben de aynısını düşünüyodum :D[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. - Jules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SADIST01 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Volfied +81 Abi okul bittikden 1 yıl sonra anlıyosun neyin daha iyi olduğunu. Yok yok, üniversiteden aşşağısı kesmez bizi, bu saatten sonra. Nerde eski güzel günler!! :( *!Eski Günleri Hatırlar, Duygulanır.*[signature][hline]Yazılarımın hepsi SADİST01 a.ş ne aitdir. İzin almadan kopyalayanlar hakkında hukuksal işleme başvurulacaktır. Başvuru için; İcq:236537112 (Anlayışınız için teşekkürler.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 eskileri hatırlamak güzel de sahsen anilarda kalmasını tercih ederim, su anki durumdan 0 arkadaş ortalamasıyla bile daha memnunum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 hadi gözün aydın bakalım. ama zed'in dediği gibi ingilizceden kalabilirsin gibi gözüküo. =][signature][hline]böhüüü :( haziranda geldi sonunda ve kaldı 13 gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 me 2 me2 me2 bende özel okul sınavı geçtim evde yatıyorum okul 8lere izin verdi bi tek salı mezuniyet provası havtaya pztsi mezuniyet onun dışında evde gel yat[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: mutos, 07 Haziran 2004 11:43 tarihinde demiş ki: varya mezun oldum ama bekledigim gibi degilmis ya :(.ozluyorum okulu sen bi doktora gorun abi :D said: Volfied, 07 Haziran 2004 11:43 tarihinde demiş ki: hangi sinif bitti? lise 1 bitti gecen sene hazırlıkta yan gelip yattım bu seneyide az calı4mayla gecirdik :-p said: Zed, 07 Haziran 2004 11:44 tarihinde demiş ki: pyr0, sonradan sürpriz olmasın diye söylüyorum, ingilizceden kalabilirsin :) eheh ing 4 gelio o baqımdan bi supris olmaz tmm belki bilmiorum ama [a$ırı veya ii derecede] gene de yapıyorum :D[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 abi herkes diyo okul bitse keşke felan diye ama bi daha o ortamı bulamıycaksınız emin olun biz bazen keşke o ortam olsa diyoz tabi adamına göre değişiyo arkadaş ortamına göre değişiyo felan işte ama keşke bitmeseydi boş boş internetlerde gezceğimize şu okul zamanında basket maçı yapıp sonrada geyik felan olsa daha iyi olurdu yani[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 kardesım 1 aydır okula gıtmıyor devamsızlık haklarını rapor durumlarını falan fılan kız yan gelıp yatıyor lgse calısıyor sozde[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 fisinished mi.. way be[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 sınav olayı olmasa okulda bile yaşamaya razıyımda bu kadarmı soğutulur insan. aynı şey benim içinde geçerli son sınavı bitirdim ve geldim...[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 1 aydır gitmiyorum bende rapor alıp bitti kurtuldum, hayatta özlemem.arkadaşlarla zaten görüşüyorum.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 özlenir okul ya boş muhabbet etmeler fln ama bana sorsalar şimdi, "bi daha lise sonu okur musun okulda olmak için" die, ölsem okumam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 aytoz ben en cok lise 2 yi ozlerim ya zaten simdiki aklim olsa ordada koyverirdim 2.40 ortalamayi zaten 3 puan etkiliyomus, nemuhabbetti abi offfffffffffff full tassak[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ulan allah belamı wersın yeni caktım olayı öle bi heyecanlı yazmı$ım ki fisinished yazmı$ım yuh :lol: herkesten ösur dılreım bu yazım yanlı$ı ıcın ben yenı caktım ba$lıga hıc bakmadım bile yeminle...[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 predator haklısın valla abi ya sınav olmasa okul kadar eğlenceli yer yok bence.[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 hmm, lise ozleniyor tabi ama universite hayatini ASLA degismem liseye, en guzeli universitedir valla, ozellikle birinci ve ikinci sinifi. Dusundum de, 3 ve 4 u de degismem liseye :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar