Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The School Finished...[4 me]

Pyro

Öne çıkan mesajlar

evt topicten anla$ıldıgı gibi okul bitti =)

son sınawımıda werdım eve geldim dire pc ba$ına oturdum we netin tadını cıkartıcam =) kendımı acıkcası hıc bu kdr hafif hissetmemi$tim son 1 haftadır...

okul kapanana kdr da okula gıtmıcem dewamsızlık rulz =)

darısı ba$ınıza beyler , bayanlar =)[signature][hline]|Forever Alone|
|Pyro|

[Bu mesaj Pyr0 tarafından 07 Haziran 2004 11:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

pyr0, sonradan sürpriz olmasın diye söylüyorum, ingilizceden kalabilirsin :)[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Sosyal ağlarda paylaş

fiz +80
arkadaslarimla arada bulussam da, okuldaki bulusmanin tadi hic bisiye degisilmiyo
sanki bi savasta dost askerler gibi oluyosun okulda cunku, siniflara beraber gitmeler, okulda grup halinde ilerlemeler, yolda yapilan sohbetler, bagirislar

harbidne sadece 3 sene okumus olmama uzulmemin tek nedeni liseden erken ayrilmam[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zed, 07 Haziran 2004 11:44 tarihinde demiş ki:
pyr0, sonradan sürpriz olmasın diye söylüyorum, ingilizceden kalabilirsin :)

zuhzuzuh.. ben de aynısını düşünüyodum :D[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee.

- Jules
Sosyal ağlarda paylaş

Volfied +81
Abi okul bittikden 1 yıl sonra anlıyosun neyin daha iyi olduğunu.
Yok yok, üniversiteden aşşağısı kesmez bizi, bu saatten sonra.
Nerde eski güzel günler!! :(

*!Eski Günleri Hatırlar, Duygulanır.*[signature][hline]Yazılarımın hepsi SADİST01 a.ş ne aitdir.
İzin almadan kopyalayanlar hakkında hukuksal işleme başvurulacaktır.
Başvuru için; İcq:236537112 (Anlayışınız için teşekkürler.)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mutos, 07 Haziran 2004 11:43 tarihinde demiş ki:
varya mezun oldum ama bekledigim gibi degilmis ya :(.ozluyorum okulu

sen bi doktora gorun abi :D

said:
Volfied, 07 Haziran 2004 11:43 tarihinde demiş ki:
hangi sinif bitti?

lise 1 bitti gecen sene hazırlıkta yan gelip yattım bu seneyide az calı4mayla gecirdik :-p

said:
Zed, 07 Haziran 2004 11:44 tarihinde demiş ki:
pyr0, sonradan sürpriz olmasın diye söylüyorum, ingilizceden kalabilirsin :)

eheh ing 4 gelio o baqımdan bi supris olmaz tmm belki bilmiorum ama [a$ırı veya ii derecede] gene de yapıyorum :D[signature][hline]|Forever Alone|
|Pyro|
Sosyal ağlarda paylaş

abi herkes diyo okul bitse keşke felan diye
ama bi daha o ortamı bulamıycaksınız emin olun
biz bazen keşke o ortam olsa diyoz
tabi adamına göre değişiyo
arkadaş ortamına göre değişiyo felan işte
ama keşke bitmeseydi boş boş internetlerde gezceğimize
şu okul zamanında basket maçı yapıp sonrada geyik felan olsa daha iyi olurdu yani[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

kardesım 1 aydır okula gıtmıyor devamsızlık haklarını rapor durumlarını falan fılan kız yan gelıp yatıyor lgse calısıyor sozde[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Sosyal ağlarda paylaş

sınav olayı olmasa okulda bile yaşamaya razıyımda bu kadarmı soğutulur insan. aynı şey benim içinde geçerli son sınavı bitirdim ve geldim...[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...