nedanko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Rapidshare premium kullanan ya da kullanmayan farketmez. Direct Download linkleri aradigi zaman (rapidshare, megaupload vs) neler yapiyor, hangi sitelere bakiyorsunuz? nasil aradiginiz dosyayi buluyorsunuz? not: illegal dosya paylasimi bu topic alitnda da yasaktir! Dosya arama metodlari ustune konusalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Google'dan aratıyoruz çıkıyor. Gülben ergen son albüm rapidshare.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 warez-bb.org olmadi google Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 http://katz.cd/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 google'a "aranacak zımbırtı" intext:rapidshare.com/files yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anorexic Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 http://rapidshare-search-engine.com/ ya da google'a rapid search yazman yeterli siteler için. ya da ben mi anlamadım gece gece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 http://rapidlibrary.com/ çok taştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Anorexic said: http://rapidshare-search-engine.com/ ya da google'a rapid search yazman yeterli siteler için. ya da ben mi anlamadım gece gece.. yok dogru anladin, bunu bilmiyodum mesela. yeterlide iste boyle siteler bulmak icin sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Google'da "rapid search" diye aratıyorum, o arama işlemini yapan siteler çıkıyor sonra sıradan gidiyorum işte aradığımı bulana kadar. Yalnız ancak paylaşım sitelerinde yoksa bu yöntemi kullanmak lazım çünkü o rarların içinden ne çıkacağı belli olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 anladim arcane, tam istedigim noktaya parmak basmissin. sifre sorunu oluyor, aradigini duzgun bulamiyorsun, full part sorunu oluyor. bi referans yok vs. genelde, sadece dosyanin ismiyle yetinmek zorunda kaliyorsun.. warez-bb gibi siteler var ama onlarda public degil ve arama sureci zahmetli. dogru duzgun bi direct download search engine yok yani aslinda.. genelde insanlar google i kullaniyor gordugum kadari ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Bunlara hiç birisine gerek yok, Mayako diye bir software var. Aynı zamanda bir sadece "rapidshare folder search engine". Bunu warez sitelerinde bulabilirsin. Bu softwarein kendisinde refferer olaylari var. Ve dosya ile alakadar publisher siteler gösteriyor "şifre ve konu hakkindaki detaylar için". Bunu kullanmanizi öneririm. Veya google'dan özelliklerini kullanin örneğin aratacağiniz herneyse sonuçta .rar yada .zip olarak bitecektir. "Keyword + .rar yada .zip + rapidshare yada herhangi bir başka dosya host eden site adi ve domainin TLD'si" bunu yaparaktan bulabilirsiniz. Premium yok ise eğer bunu bypass etcek siteler var site üstünden direct downloading sağliyor "tabi o gibi sitelerde yer bulmak biraz zor sonuçta tek kullanan sen değilsin o sitelerde". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 irfree.com oneddl.com goleech zerosec massleech all u look 4 sinlesslinks Warez-bb.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 megapid.net var aslında. Şimdiye kadar gördüklerimin arasında en düzenlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 www.sharebus.com türk sitesidir çok güzel indexleri mevcut bilmiyorsanız hemen deneyin derim ancak site kapatılmıştı sanırım açıkmı bilmiyorum bi ayar yaptıydım zamanında. www.warez-bb.org olması lazım 2. sitede burada tek film için 1 konu yerine 10000 konu açılabildiğinden search ü daha zor ancak sonuç alıcaksınız emin olun internetteki en büyük arşivlerden birine sahip.(750k + kullanıcısı var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Yabancı geniş arşiv olarak IRFree, Tehparadox, RSLinks.org, Türk olarak da Sadecegir, Divxm, Divxlerim geldi şimdilik aklıma. Onun dışında "aranacak şey rapidshare.com" diye Google ederek rahat bulunuyor aslında, Firefox'a bir baka topikte değindiğim 2-3 addonu da kurunca link bozuk mu değil mi derdi de kalmıyor, mis. Forum tipi ya da en azından comment sistemi olmayan yerlerden çekmemekte fayda var tabii, ona dikkat edince fake oranı baya bi düşer. En son Rapid'den fake yediğim zamanı hatırlamıyorum şahsen ben, öyle diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Açıkçası sharebus ın index sistemini bir kere kullandıktan sonra çok başka bir sitede rapishare dan birşey indirmek için link aramak gerçekten içler acısı oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Tavsiyem olsun jdownloader kullanin herşeyi oto yapiyor. Check ediyor şifresini buluyor vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bi arkadas icin sormustum zamaninda bu soruyu.. sitesini acti bugun.. http://www.gappon.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 arayabilceğiniz şeylerin %90'ı için sharebus.com (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 gappo güzelmiş :) warez-bb search engine resmen.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 sadece warez-bb degil ama %60 i warez-bb su an datanin, warez-bb de calisan hersey orada var.. zamanla buyuyecek daha tabii.. ama su an Dunya nin en buyuk rapidshare arama motoru oldu link sayisi itibari ile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 rapidlibrary ye göre iyi midir peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 iyi kisiden kisiye gore degisir. orasi sana daha kullanisli gelirse orasi iyidir.. rapidlibrary ile kokunden farkli tabii.. - yaklasik 20 kat fazla link var - info, resim, password gosteriyor - toplu linkleri bir arada gosteriyor - toplu dosyalarin toplu boyutunu veriyor - ve genelde varsa db de aradigin sey kolay bulduruyor (tabii son 1 aylik guncelleme yok, su an arkadas onun ustunde calisiyor, 2-3 gune bittiginde saat basi index edilen forumlarda acilan baslik otomatik girilecek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 dead link detector systemi mevcut olsa iyi olur gerçi jdownloader oda direkt detect ediyor ama site üstünde dead linklerin gereksiz indexde durması saçma olur ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 linkler db ye girilmeden once check ediliyo bir link bile calismiyosa girilmiyo, birde haftalik checkler var, tum db kontrol ediliyo vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar