Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rapidshare dosya arama


nedanko

Öne çıkan mesajlar

Rapidshare premium kullanan ya da kullanmayan farketmez. Direct Download linkleri aradigi zaman (rapidshare, megaupload vs) neler yapiyor, hangi sitelere bakiyorsunuz? nasil aradiginiz dosyayi buluyorsunuz?

not: illegal dosya paylasimi bu topic alitnda da yasaktir! Dosya arama metodlari ustune konusalim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

anladim arcane, tam istedigim noktaya parmak basmissin.

sifre sorunu oluyor, aradigini duzgun bulamiyorsun, full part sorunu oluyor. bi referans yok vs. genelde, sadece dosyanin ismiyle yetinmek zorunda kaliyorsun..

warez-bb gibi siteler var ama onlarda public degil ve arama sureci zahmetli.

dogru duzgun bi direct download search engine yok yani aslinda.. genelde insanlar google i kullaniyor gordugum kadari ile.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bunlara hiç birisine gerek yok, Mayako diye bir software var. Aynı zamanda bir sadece "rapidshare folder search engine". Bunu warez sitelerinde bulabilirsin. Bu softwarein kendisinde refferer olaylari var. Ve dosya ile alakadar publisher siteler gösteriyor "şifre ve konu hakkindaki detaylar için". Bunu kullanmanizi öneririm. Veya google'dan özelliklerini kullanin örneğin aratacağiniz herneyse sonuçta .rar yada .zip olarak bitecektir. "Keyword + .rar yada .zip + rapidshare yada herhangi bir başka dosya host eden site adi ve domainin TLD'si" bunu yaparaktan bulabilirsiniz. Premium yok ise eğer bunu bypass etcek siteler var site üstünden direct downloading sağliyor "tabi o gibi sitelerde yer bulmak biraz zor sonuçta tek kullanan sen değilsin o sitelerde".
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

www.sharebus.com türk sitesidir çok güzel indexleri mevcut bilmiyorsanız hemen deneyin derim ancak site kapatılmıştı sanırım açıkmı bilmiyorum bi ayar yaptıydım zamanında.

www.warez-bb.org olması lazım 2. sitede burada tek film için 1 konu yerine 10000 konu açılabildiğinden search ü daha zor ancak sonuç alıcaksınız emin olun internetteki en büyük arşivlerden birine sahip.(750k + kullanıcısı var)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yabancı geniş arşiv olarak IRFree, Tehparadox, RSLinks.org, Türk olarak da Sadecegir, Divxm, Divxlerim geldi şimdilik aklıma. Onun dışında "aranacak şey rapidshare.com" diye Google ederek rahat bulunuyor aslında, Firefox'a bir baka topikte değindiğim 2-3 addonu da kurunca link bozuk mu değil mi derdi de kalmıyor, mis.

Forum tipi ya da en azından comment sistemi olmayan yerlerden çekmemekte fayda var tabii, ona dikkat edince fake oranı baya bi düşer. En son Rapid'den fake yediğim zamanı hatırlamıyorum şahsen ben, öyle diyim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
iyi kisiden kisiye gore degisir. orasi sana daha kullanisli gelirse orasi iyidir..

rapidlibrary ile kokunden farkli tabii..

- yaklasik 20 kat fazla link var
- info, resim, password gosteriyor
- toplu linkleri bir arada gosteriyor
- toplu dosyalarin toplu boyutunu veriyor
- ve genelde varsa db de aradigin sey kolay bulduruyor

(tabii son 1 aylik guncelleme yok, su an arkadas onun ustunde calisiyor, 2-3 gune bittiginde saat basi index edilen forumlarda acilan baslik otomatik girilecek)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...