Sawer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Benim Tek Şikayetim şu büyü runeleri gibi şeyler.İlerde Action oldukça Hızlanıyor,Aynı anda 2-3 büyü yapıyorlar nasıl yapıcaklar o malak rune'ü?Hayır illa abra kadabra yada rune fln mı yapılması lazım büyü yapmak için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 5 Güzeldi.Erigor'un sesi hoşuma gitti.Gelip geçici karakterlerden biri yerine keşke Grey'i bu adam seslendirseymiş dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Anime de 8 bölüm itibarıyla biraz kıpırdanma var güzeldi bolüm inş. bole devam eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 10. bolumu izledim superdi Natsunun Erza taklidi superdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 an itibariyle 2 gün önce başladığım mangasını bitirdim. hell yeah! diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Animeye başla ilk 5-6 bölüm kötü ama 8 den itibaren hem komedi olarak iyileşiyor hem de aksiyonlar ve konu güzel oturmaya başlalıyor umarım bozmadan bole devam ederler çizmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Animenin soundtrack'i 6sında çıktı güya ama hiçbir yerde bulamıyorum, çıldırmak üzereyim resmen. Bu kadar güzel müziklere sahip bir Soundtrack'i bir insan evladı bile alıp paylaşmaz mı 7 gündür yahu. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Sevdim Fairy Tail'i .Happy favori karakterim , kendisi tam bir fırlama ama 13. bölümdeki Lucy' nin boğa ruhu geri önderip "aha şimdi seviye atladım" demesi olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Ul taş gibi hatunmuş. Lucy hep bir tiksinç geliyor ama Ul'u beğendim. Ice Mage olması da bir avantaj tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 abi epic ya lol herif demona oneshot çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 şeyi anlamadım ben demon zaten ölmüş falan dediler tek attığında madem ölmüştü Ul nie dondurdu onu ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 e söylüyorlar ya demon donduğu müddetçe enerjisi Ul tarafından çekilmiş. buzlar çözüldüğünde zaten neredeyse ölmüş olan bir demonla dövüştüler ölü olan demonu dondurmadılar yani, donduktan sonra ölmeye başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 son bölüm çok zevkliydi, çok hoşuma gitti. fairy tail hakkında ilk söylediklerimi yuttum, güzel bir anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 son bölüm güzeldi gene başlarda izleyip sıkıldıysanız yeniden bakmanızı öneririm,topladı baya fairy tail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Ben mangasını okuyorum,mangası gayet güzel.Animesi nasıl hızlı gidiyormu?Bide kaçıncı bölümde ona göre başlayım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 21 cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 hangi fansub i seyredelim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Tremour77 said: Ben mangasını okuyorum,mangası gayet güzel.Animesi nasıl hızlı gidiyormu?Bide kaçıncı bölümde ona göre başlayım diyorum. Anime yanlış hatırlamıyorsam en son happy nin yumurtasının bulunduğu flashback kısmındaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 horriblesubs fena değil hoş ben türkçe altyazısı varsa direk onunla izliyorum =) bu arada 21 çıktı ve bölüm anime başladığından beri en atraksiyonlu bölümdü belkide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Fazla atraksiyonluydu iyice merak ettim ben. Gidip mangasını okusam diyorum ama dayanacağım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Lucy kesin kasar olduguna bu bolumde karar verdim hemde bas rolde cok ilginc bi seri kesin izleyin veya mangasini okuyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 @vash ben mangaya baktım ama anime kadar zevk vermiyor hani one piece ya da naruto olsa tamam da bu seri okunmuyor bi de 720p nin rahatlığına alıstıgında insan yapamıyor mangada ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 yav ben de izledim bu fairy tail i (izliyorum yani) ama çok çocuk işi sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ya öyle de ne biliyim fena gelmiyo bana , hoş animelerin çoğu cocuk işi diil mi =P=P bizim gibi eşek kadar adam olup ruhu küçücük olanlara.kesin biri japonya da koskoca adamlar okuyo sana mı düşüyo len bu yorumu yapmak dicek ahanda yazıyorum buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Animemin pokemon vari büyü efeklerinden dolayı izlemiyorum mangası daha çok keyif veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar