Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Fairy Tail

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benim Tek Şikayetim şu büyü runeleri gibi şeyler.İlerde Action oldukça Hızlanıyor,Aynı anda 2-3 büyü yapıyorlar nasıl yapıcaklar o malak rune'ü?Hayır illa abra kadabra yada rune fln mı yapılması lazım büyü yapmak için...
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Animenin soundtrack'i 6sında çıktı güya ama hiçbir yerde bulamıyorum, çıldırmak üzereyim resmen. Bu kadar güzel müziklere sahip bir Soundtrack'i bir insan evladı bile alıp paylaşmaz mı 7 gündür yahu. :P
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
e söylüyorlar ya

demon donduğu müddetçe enerjisi Ul tarafından çekilmiş. buzlar çözüldüğünde zaten neredeyse ölmüş olan bir demonla dövüştüler

ölü olan demonu dondurmadılar yani, donduktan sonra ölmeye başlamış.

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Tremour77 said:

Ben mangasını okuyorum,mangası gayet güzel.Animesi nasıl hızlı gidiyormu?Bide kaçıncı bölümde ona göre başlayım diyorum.

Anime yanlış hatırlamıyorsam en son happy nin yumurtasının bulunduğu flashback kısmındaydı.
Mesaj tarihi:
ya öyle de ne biliyim fena gelmiyo bana , hoş animelerin çoğu cocuk işi diil mi =P=P bizim gibi eşek kadar adam olup ruhu küçücük olanlara.kesin biri japonya da koskoca adamlar okuyo sana mı düşüyo len bu yorumu yapmak dicek ahanda yazıyorum buraya
  • Yeni Oluştur...