Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abicim yapmayin sunu ya

reyou

Öne çıkan mesajlar

huun said:

bir kişinin yaptığı denyoluktan millet olarak rahatsız olmamız gerektiğini düşündüğün için; sen de en az o eleman kadar türksün.

baris elcisi italyana tecavuz edip oldurme olayindada sanirim gonlun rahat, ve huzurluydu. sonucta 1 kisinin yaptigi denyoluktan sen niye rahatsiz olasinki?

80 milyon kisi o kadina tecavuz edip oldurmedi, 1 kisi yapmisti degil mi?

sen simdi onunla bu birmi diceksin? de hadi bakalim..
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

forumun tekinde MJ ölümü için açılan konuyu din tartışmasına çevirmişlerdi

biri diyor müslüman olmayan adam için allah rahmet eylesin denmez
ulan öküz sen deme o zaman ortalığı karıştırmaya ne gerek var

sonra etrafta ayetler falan uçuşmaya başladı uuvvv

ahah star wars geldi aklıma, sene 2065 ayetler savaşı :D film gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

72 milyonluk Turkiyemde ortalama egitim 4-5 yil..

ve bu egitimin kaliteside belli..

Tabi bazilari cikip o adamin yaptigindan bize ne turkluk ile ne alakasi var diyebilir ve haklidirda..

Her ulkenin kendi denyosu var ama bu ulkelerin kendi denyolari bizim ulkemizin denyolari yaninda bilim adami kaliyorlar..

Bana birtane italyan yada ingiliz adamin youtube videolarinin altinda birbirlerine ana avrat kufrettigini ve bunu 10 sayfa boyunca surdurdugunu gosteremezsiniz.. Yada kufur etmeyin diyip ana avrat soven bir insan sadece turktur..
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

Orhan Cinar at 3:14pm June 28
@scott , i appreciate you for learning Islam. Ramadan will come in 2 months. you can try it again.

adam misyoner yalnız. Sonunda bizim misyonerlerimiz de iş başında. Oraya gidip 25 baskı mini kuran bastırıp uçaktan atalım, malbora gibi bir efekt yaratırız.
Sosyal ağlarda paylaş

"bizim millet böyle zaten" gibi genellemeleri sevmem.. bu çevçeveden bakınca da bir kişinin hareketini topluma mal etmem ama bu tarz lamer hareketlerin de münferit olduğunu hiiiiç düşünmüyorum.

yani eyvallah, "biz türkler şöyle kötüyüz, elin batılısı vs.." ezikliğine tabii ki girmem ama hocam sanal alemde bir sırp, bir türk, bir rus lamerdir yani. değil midir yau?

tabii ki her ülkenin lameri vardır ve hiç bir ülkeyi o lamerlerden dolayı yargılamıyorum ama bizim fazla sanki? o yüzden çuvaldızı batırıyorum kendime.

bence türkiye'nin bir eziklik problemi var bu konuda. -genel olarak- ya çok eziğiz moduna giriyor insanlar.. ya da hiç eleştirel bakamıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla online WW2 oyunu uzerinden nasyonal sosyalizm yaymaya calisan iskandinav tiyneycir da gordum acikcasi, leymir heryerde leymir demek en mantiklisi, ayriyetten tartisma da sacmasapan olmus. Din, dil, irk farketmeksizin ayni kefeye koyuyorum ben acikcasi.

Riglous en mantikli yorumu yapmis, iki /facepalm cekerim, gulup gecerim her halukarda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...