Reksa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 SeaGle said: senko said: o deilde microsoftun önde gelen yazılımcısı facebookuna gidipte bilmem kaç kalori aldım diye ileti mi giriyor. sıçtım diye de msn'ine yazar heralde. AHHAHAHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 huun said: bir kişinin yaptığı denyoluktan millet olarak rahatsız olmamız gerektiğini düşündüğün için; sen de en az o eleman kadar türksün. baris elcisi italyana tecavuz edip oldurme olayindada sanirim gonlun rahat, ve huzurluydu. sonucta 1 kisinin yaptigi denyoluktan sen niye rahatsiz olasinki? 80 milyon kisi o kadina tecavuz edip oldurmedi, 1 kisi yapmisti degil mi? sen simdi onunla bu birmi diceksin? de hadi bakalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 onunla bu bir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 hidayet basket atınca sevinçten havalara uçmuyorsan, buna da üzülme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 hidayet basket atınca türklerde basket atmış sayıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Flassh said: forumun tekinde MJ ölümü için açılan konuyu din tartışmasına çevirmişlerdi biri diyor müslüman olmayan adam için allah rahmet eylesin denmez ulan öküz sen deme o zaman ortalığı karıştırmaya ne gerek var sonra etrafta ayetler falan uçuşmaya başladı uuvvv ahah star wars geldi aklıma, sene 2065 ayetler savaşı :D film gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 bize ne ya scott hanselman'ın kişisel iletisine yazan türkün karakteri? hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 madem türksün göster ürksün Demiş atalarımız doğaldr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 odiflame said: hidayet basket atınca türklerde basket atmış sayıldı. almanlar yenilince türklerde yenilmiş sayıldı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 selam denince iyi senden naber denmiş sayıldı tamam sustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 72 milyonluk Turkiyemde ortalama egitim 4-5 yil.. ve bu egitimin kaliteside belli.. Tabi bazilari cikip o adamin yaptigindan bize ne turkluk ile ne alakasi var diyebilir ve haklidirda.. Her ulkenin kendi denyosu var ama bu ulkelerin kendi denyolari bizim ulkemizin denyolari yaninda bilim adami kaliyorlar.. Bana birtane italyan yada ingiliz adamin youtube videolarinin altinda birbirlerine ana avrat kufrettigini ve bunu 10 sayfa boyunca surdurdugunu gosteremezsiniz.. Yada kufur etmeyin diyip ana avrat soven bir insan sadece turktur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 senko said: odiflame said: hidayet basket atınca türklerde basket atmış sayıldı. almanlar yenilince türklerde yenilmiş sayıldı :( bu arada Fazıl Sayıldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 fazıl sayıldı fakat türkan saylan rahmetli oldu.troll oldum ne mutlu bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Tebrik Bir topic daha başarılı bir şekilde trollendi YAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Ayrıca yanlış tanınmamak için daha çok, knight, silkroad vb oyunlara bi sistem getirilmeli yaş sınırı olmalı ya ya da hepsi wow gibi olacak, bildiğim kadarıyla seviye düşüklüğü yok yani wow da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 troller banlanmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 gereksiz oldu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 banane yapçem işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 abi devami daha tatsiz o tartismanin, herif ikili diyaloga falan girmis boyle, en son mesaj da bu Orhan Cinar at 3:14pm June 28 @scott , i appreciate you for learning Islam. Ramadan will come in 2 months. you can try it again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 adam alttan almaya calismis, eleman pesini birakmamis. yani facebook tada boyle bir tartismaya sahit olacagimi hic dusunmezdim.. gercekten cok ilginc.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Isteyen istedigi gibi konusur. Bu onu baglar. Onun uzerinden TR'ye karsi bir antipati olustugunu dusunmen yanlis. Bireysel okuzlukler, topluma yikilmaz. Yikiliyorsa, o yikanin acizligidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Penthesilea said: Orhan Cinar at 3:14pm June 28 @scott , i appreciate you for learning Islam. Ramadan will come in 2 months. you can try it again. adam misyoner yalnız. Sonunda bizim misyonerlerimiz de iş başında. Oraya gidip 25 baskı mini kuran bastırıp uçaktan atalım, malbora gibi bir efekt yaratırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 "bizim millet böyle zaten" gibi genellemeleri sevmem.. bu çevçeveden bakınca da bir kişinin hareketini topluma mal etmem ama bu tarz lamer hareketlerin de münferit olduğunu hiiiiç düşünmüyorum. yani eyvallah, "biz türkler şöyle kötüyüz, elin batılısı vs.." ezikliğine tabii ki girmem ama hocam sanal alemde bir sırp, bir türk, bir rus lamerdir yani. değil midir yau? tabii ki her ülkenin lameri vardır ve hiç bir ülkeyi o lamerlerden dolayı yargılamıyorum ama bizim fazla sanki? o yüzden çuvaldızı batırıyorum kendime. bence türkiye'nin bir eziklik problemi var bu konuda. -genel olarak- ya çok eziğiz moduna giriyor insanlar.. ya da hiç eleştirel bakamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Valla online WW2 oyunu uzerinden nasyonal sosyalizm yaymaya calisan iskandinav tiyneycir da gordum acikcasi, leymir heryerde leymir demek en mantiklisi, ayriyetten tartisma da sacmasapan olmus. Din, dil, irk farketmeksizin ayni kefeye koyuyorum ben acikcasi. Riglous en mantikli yorumu yapmis, iki /facepalm cekerim, gulup gecerim her halukarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar