Julifton Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 One shot etmiştim yumurtayı =) Hâla guild'deki arkadaşlardan biri sövmektedir duruma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 burda söyledin burdanda küfür edecekler çıkar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rcknrll Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Torondor said: bizim arkadaşın main olan mageine 2. yumurtada altı olan paladine ilk yumurtada çıktı proto drake.. artık kaç kere aldım bilmiyorum bana her hafta kafası çıkıyor... Buyrun benim. :D O kadarda deil, naptın. Polar bear ı aynı gün 2 deyli yaparak aldım mesela. İlk yapışımda snowball,deyli reset,2. yapışımda polar bear. İstemiceksin abi,isteyince hep kafası. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 bu yumurta olayı nedir? Wow'a bir süredir girmiyorum da anlamadım yumurtanın ne olduğunu. Boss dropu felan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 birazdan kiricam bi yumurta, bahalim iyi pismis mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 http://www.wowhead.com/?item=39878 bu arada ayıptır söylemesi ilk yumurtamdan düştü green proto drake im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Namessar said: loot aninda loot table yaratiyor wow. sorun ordan kaynaklaniyor. lootlanacak item ya da mob spawn oldugunda degil. bu arada her yumurta birbirinden bagimsiz %2 sansa sahip. yani actikca bulma sansiniz artmiyor. her acilis birbirinden bagimsiz bir yuzde 2. ancak deneme sayisi arttikca gecmis denemelerde bulmus olma ihtimali artiyor. soyleki 350 hafta yumurta denemesinin sonunda her 1000 kisiden 999 u buyuk ihtimalle yumurtadan eninde sonunda en az 1 drake cikarmis olacak. 1 bahtsiz bedevi ise 350 hafta boyunca yumurtadan tek bir drake gorememis olacak. asagi yukari 50 hafta sonunda duzenli yumurta acan her 1000 kisiden buyuk ihtimalle 636 si drake i en az 1 kez almisken, geriye kalan 364 u hala yumurta yumurta diye kosturuyor olacak. helal olsun +rep verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 hayanans yumurtanin sarisi cikti gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 pekaziz said: Şu ana kadar 3 kere düştüğünü söylesem sanırım linç edersiniz beni :P farklı karakterlerde mi yoksa aynı karakterde mi eğer aynı chardaysa neden bi daha aldın bi kere çıkınca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 niye almasin, petler filan cikiyo. hem soulbound degilse essek yukuyle golda satar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ozi main chardakı yumurta rafadan olmuş kesin :P fazla ateşte unutmuşun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Devilmanta said: pekaziz said: Şu ana kadar 3 kere düştüğünü söylesem sanırım linç edersiniz beni :P farklı karakterlerde mi yoksa aynı karakterde mi eğer aynı chardaysa neden bi daha aldın bi kere çıkınca? Petleri için alıyordum da sonradan alışkanlık oldu öyle. Drake çıkıp gchat'te milletin deli olmasını izliyorum :p Aynı karakterde bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 tickbirdlerden ve age yolklardan nefret ediorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 jonywayt said: ozi main chardakı yumurta rafadan olmuş kesin :P fazla ateşte unutmuşun :D Olm senin yüzünden paladin yıllarca ezik oynadı :) Sanıyorum sen bıraktında öyle adam ettiler :) Gel hadi scholo yapalım senle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 kim bıraktı. acc u sattım. uzerine tekrardan paladını 80 ledım :D kor topal oynuyorum armoryden serach edebilirsin burning legion invayt jonywayt :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ne diyim belki migrate ederim. :) eskisi gibi takılırız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar