kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 marjinalim diye onitsuka giymem diyosun yani =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 tiger ın bordosu çok iyi (tu) ama sağ tarafını yırtmayı başardım.nası başardım bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 tiger'ın çakması çok bol ve çok ucuz. isterseniz getirteyim dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 herkes bundan giysin http://i574.photobucket.com/albums/ss182/pogodi/asd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Fistan said: tiger'lar iyi de her pazarda binbir rengi var, her comolokko2nun ayagında ahahahahahahah xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 tigerlar o kadar kalitesiz ki , pazardaki çakmalar bile yerine göre daha kaliteli. en azından fiyat/performans olarak "cırtcırt"lı tigerlar hele 5 para etmez. cırt diye kendisi gidicek yapışan yerlerinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 vaniLLe said: oyh bunlar cok hosuma gitti. alttaki bende var önleri çabuk yıpranıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Alterno ayakkabisi su usttekiler, cok kotu. Vintage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Madboy'a: Pull and Bear'da da var bu alterno ayakkabılarından. Pahalı da değil hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 benim koyduklarim mi alterno ayakkabisi? ek// alterno ayakkabisi, tikky ayakkabisi, anne terligi diye bir sey yoktur. tarzinla, kiyafetlerinle nasil kombine ettigine bagli o. eed yukarda skater boi ayakkabisi dedikten sonra, cok anlamli oldu. istisnalar vardir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 en birinci gazelledir.ama yok artık maalesef. sonra converse allstar ve onestar en sevdiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 ne tuttu topic ahaha milletin ayakkabı konuşası varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 bir de ben converselerimi atamıyorum. taa ortaokulda giydiğim bordo converselerim duruyor. onları bile atamadım. yırtık pırtık bikaçtane var onları da atamıyorum.kıyamıyorum.duruyor öyle hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 vaniLLe said: sonuncusu tam sk8er boi ayakkabisi. (td) eskiden sk8er boi olmak güzel bişiydi. hep bu avril yüzünden :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 http://www.starconverse.com/images/ConverseChuckTaylorAllStar/converse-chuck-taylor-all-star-43.jpg ay şunun su yeşilini giyiyorum işte. yenisini alacağım eskidi gerçi de, aynını bulsam alırım çok memnundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Laorx said: ne tuttu topic ahaha milletin ayakkabı konuşası varmış ayyakkabı ve parfüm paticikte acaip hit alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 MADBOY said: Alterno ayakkabisi su usttekiler, cok kotu. Vintage. çok beğendim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 bakımı zor aga bununda be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 utopia said: http://www.starconverse.com/images/ConverseChuckTaylorAllStar/converse-chuck-taylor-all-star-43.jpg ay şunun su yeşilini giyiyorum işte. yenisini alacağım eskidi gerçi de, aynını bulsam alırım çok memnundum. mesela bende converselerin şu tarz modellerini beğeniyorum ama para vermekte istemiyorum converse'e anlık bir his olarak , vazgeçiyorum . ama rengi hoş evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Fistan said: Laorx said: ne tuttu topic ahaha milletin ayakkabı konuşası varmış ayyakkabı ve parfüm paticikte acaip hit alır. türkiyede alışveriş babında elimizde çeşidi olan tek parça bunlar çünkü :) kendi zevkime göre t-shirt 2 marka yapıyor sadece , pantalon desen ancak alıp terziye götürürsem oluyor. gömlek falan zaten standart. bershka da güzel marvel teeler var bu arada , haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 negzlemiş rengi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 gri campus evolution var bende de rahat baya severek giyiyorum kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 tunch said: pantalon desen ancak alıp terziye götürürsem oluyor. haha ciddi misin sen?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Bella said: bir de ben converselerimi atamıyorum. taa ortaokulda giydiğim bordo converselerim duruyor. onları bile atamadım. yırtık pırtık bikaçtane var onları da atamıyorum.kıyamıyorum.duruyor öyle hepsi. ahaha aynen ya. lise 1 de giydiğim ayakkabı hala duruo. yırtık pırtık. tabanı yok gibi bişi. hala duruo. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar