kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 mesela şu ayakkabı gayet şık şort yada mavi kot pantolonun altına gayet güzel gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 gitmiş arkaaşım.. ben beğendim ^^ hem de süper gitmiş bence.. klasik/salaş tarz ftw zaman zaman takım elbisenin altına superstar giydiim olur. görenler de gayet beğeniyo yani.. ama bu özellikle takım elbise için yapılmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 özellikle takım elbise için yapılmış ? abi hiç mi göz yok üstteki fotoda adam oturduğunda ne kadar iğrenç duruyo spor bişiler giyse daha düzgün durur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 e takim elbisenin altina bi de o zencü haric diger dilberlerde sekil durmus. fekat yine olmaz, cirkin iste. ayrica kibariyenin anasi bundan giyyormus, tavsiye ederim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Mr_Hand said: Dragonmax said: dediim gibi her türlü üstün edit: vanil de girmiş kombo olmuş asdfasdf AHAHAHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 sen yarın bi gün takım elbisenin altına şunuda giyersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 vaniLLe said: said: edit: vanil de girmiş kombo olmuş asdfasdf kombona tüküriyim senin. almanci oldugum icin mi kombo ha? delirtmeyin beni, almanci arkadaslarimi üye ederim buraya görürsünüz sdfg. gerci yok, ama buluruz. harbi, la noliy?! o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Mr_Hand said: vaniLLe said: said: edit: vanil de girmiş kombo olmuş asdfasdf kombona tüküriyim senin. almanci oldugum icin mi kombo ha? delirtmeyin beni, almanci arkadaslarimi üye ederim buraya görürsünüz sdfg. gerci yok, ama buluruz. harbi, la noliy?! o.O yok bisey almanci damarim atti.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 SeaGle said: komik değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Dragonmax said: ben de buna oha diyorum; at, yaprak, kelebek direkt o ayakkabılar orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 olayı kişiselleştirmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 bence gayet güzel duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 şık olmuş bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 kişisellikle alakası yok ki, çirkin basbaya :) neyse işte ya. ben almıyorum bunu zaten sdfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellnar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 lan iyiki bi model sorduk tecavüz etmişiniz tırt superstarlarla falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 kermit said: sen yarın bi gün takım elbisenin altına şunuda giyersin kurbaa yavaş gel, şakayı kaka yapma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 kermit bence haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 haklı falan değil saçma sapan konuşmayın. ayakkabının güzel olmadığı, çirkin göründüğünü söyleyebilir. bu umrumda bile olmaz çünkü ayakkabı ne benim ayakkabım ne de ben yaptım onu.. ama kalkıp da sen bunu da giyersin sen şölesin bölesin derse, o zaman haksız bir duruma düşer, çünkü bana hakaret etmiş olur. bi saçmalamayın artık büyüyün.. yorum kişiye değil mevzu olan konuya yapılır.. bütün gün yeni gelenlere forum kurallarını vs postluyosun, ama hala forumda nasıl konuşman gerektiğini bilmiyosun kermit.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 oha super lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Dragonmax said: haklı falan değil saçma sapan konuşmayın. ayakkabının güzel olmadığı, çirkin göründüğünü söyleyebilir. bu umrumda bile olmaz çünkü ayakkabı ne benim ayakkabım ne de ben yaptım onu.. ama kalkıp da sen bunu da giyersin sen şölesin bölesin derse, o zaman haksız bir duruma düşer, çünkü bana hakaret etmiş olur. bi saçmalamayın artık büyüyün.. yorum kişiye değil mevzu olan konuya yapılır.. bütün gün yeni gelenlere forum kurallarını vs postluyosun, ama hala forumda nasıl konuşman gerektiğini bilmiyosun kermit.. süpriz yumurtadan mı çıktın sen ? hahaha adam şaka gibi hakaret olarak algıladı lafları ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 lan olum o son postaldıın ayakkabıya bi daha bak istersen. civciv gibi.. sen bunu da giyersin demek direk hakaret. ayrıca hala hakaret etmeye kasıyosun süprizdi yumurtaydı.. bayılcam şimdi.. ya da bayıltıcam. ikisinden biri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 hatta Dragonmax said: ya da bayıltıcam. HAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 o.O manyak yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar