Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

amerikaya kargo

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

şimdi bi eleman var bana harddisk yolluyacak. bende bunu doldurup geri yolluyacam. o harddiskin içindekileri silmelerinden korkuyor. bense gümrükte takılmasından. bilen arkadaşların tecrübelerinden bilgilerinden yararlanayım dedim. bu eleman en ucuz yollu nasıl neyle yollasın harddiski? kutusunda ve hediye paketi olsun di mi. silinme olayı olacağını hiç sanmıyorum fakat burda ya da orda gümrükte takılır mı? 1tb'lık olacak hd. bi cevaplarsanız yarın konuşucaz elemanla. en ucuz yolu ve takıldığımız konulara bi ışık tutun pls

edit: ben türkiyedeyim bu arada

konu dışı haber bölümü gibi olmuş ama herhangi başka bir bölüme konuşlandıramadım topici
Sosyal ağlarda paylaş

De gonderim parasi falan, sana para gondersin sen harddisk al daha mantikli.

Ayrica evet kutusundan cikarsin, iyice paketlesin catapatli naylonlarla bi kutuya koysun oyle yollasin yollayacaksa. Hediye paketi yapmasina gerek yok, ama hediye yazsin evet.

Harddisk in icine bakilir mi dersen bakilir bence. Hatta hukum bile giyebilir illegal ise icinde ki data.
Sosyal ağlarda paylaş

ya harddiskin içini açıp bakarlar mı yuh artık.. o zaman her pc'nin laptopun ve yeni kutusunda gönderilen her hdd'nin kontrol edilmesi gibi bir olay çıkıyor karşımıza. o kadar olacağını sanmam, dışardan hdd alıyomuş gibi bir görünüm olacak sadece. ama o illegal içerikten patlama olayı tırstırdı yine de :/
Sosyal ağlarda paylaş

riglous said:

"Disaridan alinma olayi" zaten sakat kismi. O nedenle sen buradan al, parasini o odesin. Doldurup yolla.

@Prawler, universitede sahip oldugun hiz, senin hizin degildir. Bireysel kullanim isin icine girince, oyle herkesin sandigi gibi terrabyte'lar ucusmuyor ortada.
universite dememis ki yahu adam, benim de evimde 20mbit kablo var.

ha hard diskin alicisini diyorsan evet paylasiyodur baglantiyi, 20kb/s internetin mumkunati yok baska turlu :)
Sosyal ağlarda paylaş

@riglous:

Ben evdeki baglantimdan bahsediyorum yahu.
15 Mbit baglantim var ama tabii her zaman o kadar randiman alamiyorum. Su anki fiyati 50$ civarinda, ev arkadasim oldugu icin 25$ civarinda birsey veriyorum. Kampanya vardi, 6 ay boyunca 30$ odedim.

Okuldaki 100 MBit'e yakin zaten. Onu kolay kolay sahiplenemem zaten. Eve onu baglattirmaya daha var. =)

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...