reddiye Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 ulannnn dotadaydık böyle zarzor süper kasmışım bizden biri 2dak yemeğe gitcem dedi gitmeden baseden sözde yanlışlıkla benim tüm paramla aldığım itemi aldı ve afk adam gelmedi ve hosta şu adamı kickle dedim beni banladı ve kickledi ŞERRREFFSİİZZZZ! çok sinir oldum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 reddiye said: ulannnn dotadaydık böyle zarzor süper kasmışım bizden biri 2dak yemeğe gitcem dedi gitmeden baseden sözde yanlışlıkla benim tüm paramla aldığım itemi aldı ve afk adam gelmedi ve hosta şu adamı kickle dedim beni banladı ve kickledi ŞERRREFFSİİZZZZ! çok sinir oldum! şu kısım muallak :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 afk olmadan önce,base de benim tüm paramla aldığım itemi sözde yanlışlıkla hacıladı yani ve afk oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 hayır,bir de pardon yanlış itemi aldım dedi ve afk oldu Ulan köpooğlu ztn kullanamıcan kıramıycan bıraksana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 http://a404.ac-images.myspacecdn.com/images01/13/l_7b7304ec8bd942dc6c0ceb21cf37318b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 yannışlıkla olmuş no qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar