reyou Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 konu daha cok internet bazli oldugu icin buraya actim, sole bisi ariyorum, 1- outlook gibi olacak rule lar falan belirleyebilicem 2- yahoo hotmail gmail gibi accountlari baglicam hepsinin maili bu programa gelcek. ayri ayri girmeme gerek kalmicak. varmidir bole bisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 gmail'e yonlendir her seyi sonra da gmail'i outlooktan kullan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 gmail hotmail den yahoo dan alamiyo sanirsam. pop3 destegi yok. ama evet gmaile baglamak en iyisi butun hesaplari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 thunderbird var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Gmail tek başına yeter hepsine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 web app: gmail desktop app: thunderbird Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 ya lafı geçmişken sorayım. şu thunderbirdde kuralları bi adam gibi yapamadım kafayı yedirtiyo bana. mail gelirken doğru işliyo kural, giderken saçma sapan. imdak!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Windows Live Mail Windows Live Mail tam olarak işini görür. oldukçada hızlı ve güzel bir program. Zaten hotmail'i diğer programlarda(outlook dahil) kullanabilmek için paralı üye olman gerekiyor.Windows Live Mail de böyle bir problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 windoz layv meyıl ve ie8 aynı anda yüklüyse bilgisayarda, (bi de Vista ise işletim sistemi) jpg attachmentlar kafayı yediriyo adama. açılmıyolar. save as falan diyip anca. böle bi bug var ciddi ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Ractamainus said: web app: gmail desktop app: thunderbird bu thunderbird işini tam anlamadım yav :( gmail de sorun yok da hotmail ve yahoo hesaplarımızı nasıl eklicez? yani hesap ekle fln diyorum şifre bile sormuyor sadece mail adresi hede hödö ekliyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Mille said: thunderbird var ben de thunderbird diyecektim, kullanışlıdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Windows Live Mail ayarlarını düzgün yaptıktan sonra gayet güzel işlevsel çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 ya zirtapoz yahoo icn plus account almak lazim, 20$ yilligi, aslinda alsammi lo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 tüm mailleri gmail'de topla paşalar gibi en iyisi, ama live mail'de güzel gözüktü denicem bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 msn.com uzantılı mailimi gmaile yonlendiremiyomuyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar