dory Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 benim tek sikintim butun herolari bilmedigim icin, karsi karsiya kaldigim zaman kestiremiyorm neler olcagini. veya ap oynuyoruz zaten ama anti hero olayı sifir zaten, adam ne alirsa ne alirim bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 aga tüm heroları öğren o zaman antisinide bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cokiyi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Sevgili OP, Kariysan ve bir Dogu Avrupali havan varsa, en iyisinden ogrenme firsati icin PM atabilirsin. Saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Sonradan olsak olur mu? hersey dota için :D:o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 dory said: sen ilk bastan centaur warchief sec karidan 1. item sonra 2. siranin son itemini yap sonra onnari bracera tamamla en köşe alttaki heriften pt yapman lazim bi de HoT yap bi de bi de once stuna ver skilleri 1.ve 3. skilline ver siraylan sonra bi de geldikce ultine ver ziplatan dagger evet dota dunyasina boyle adim atti kücük dory.. elinden adam gibi bi tutani olmadigindan kafeci bebe mafyasinin agina düştü.. bir kücücük sicaklik ugruna.. *kücük bir kiz cocugu tek basina ne yapar* oturup adam gibi her hero icin tuto yazsaniza Dorinin yazdığı gibi hemen bracer'e tamamlama noob derler sonra ekiekieki ;) Dragonmax, weplada oynarsan ekle beni yardım ederim nick : xa5h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Bir hero al ve 1 aya yakın onla oyna. Öyle öyle işte. Patiw3 adamı üzer, bir süre uğrama. Biraz botlarla felan oyna, itemları öğren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 bence botlarla oynamak daha zor, easyde bile botlar beni kesiyo =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 botlarda bazi botlar cok telikeli karsida oldu mu birincisi zeus kesinlikle canin azsa ulti yiyosun aciksa ultisi ikincisi skeleton king cunku olunce senin kankalar birakip gidiyor bu sebeble level 6 dan sonra hic olmuyor hayvna gibi kasiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 botlar bide base e kadar kovalamıyo sly one tarzı ve paso 5erli halde geziyorlar bir noktadan sonra, ama oyun dinamikleri için iyi alıştırma olabilir deny last hit felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Botlar denyın bokunu çıkarıyor, sinir bozucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 ben botlarla 11e kadar falan oynuyorum, hani biraz heroyu goriyim ediyim diye en buyuk cabam fb olmamak, cunku cok sinir bozuyo yani. bot ya, guf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 nc kasmıyolar bide nc basamıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cokiyi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 trainspotting23 said: Sonradan olsak olur mu? hersey dota için :D:o Eger cok iyi bir kari olabilirsen, olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 cokiyi said: trainspotting23 said: Sonradan olsak olur mu? hersey dota için :D:o Eger cok iyi bir kari olabilirsen, olur.yok o kadar iddialı değilim neyse başka bahara artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 öğrenmek için ömeri izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 abi bütün gün single oynuyorum da itemlerin yerlerinden baska pek bise ogrenemedim ne diye o kadar hero koyarlar ki asfdafsdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 single bi yere kadar. pek egzantrik olay yapmaz bilgisayar ayrıca bd ile yenmesi çok kolay neyse, eurobattle a gir noob gamelerden başla ya da meganoob diye sen kur. arada normal oyunlara gir değişik şeyler gör küfür ye çık, chen i bir süre kullanma falan fistan.. bunlar hep eğitici öğretici şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 chen? :d küfüre açıgım da oyun bulamıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 euro battle a nasıl giricez yav çözemedim löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 vay vay vay kader arkadasım, lağım kokulu denizlerin dalgalarıyla bogustugum arkadasım :d kısaca bende çözemedim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 sdf yeşilköy muabbetini açma burda:D o değilde www.eurobattle.net adresine girilmiyor haliyle üyelikte alamıyorum napcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 ok yeşilköyde donla yüzdügünü açmıcam asdhadkadsl sarhostuk hatırlamıorz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar