di Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Ablacim bi git deyip gececeksin onlara. Madem biliyorsun kendini ne diye alinip, bozulup harab ediyorsun kendini ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 bende dahil ne lan bi de içimde gezdir diyeydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 kermit said: arkadaşım size türkçeyi öğreten öğretmenin ben varya bilmem napayım "bende" "sende" derken de bitişik yazılır DAHİL ANLAMINDADIR ORDA "BENDE DAHİL YANİ" BAĞLAÇ DEĞİLDİR HAL EKİDİR VE BİTİŞİK YAZILIR. BENİM İDDAAM BUDUR KARŞI ÇIKANINDA TA. Turkce tamam da insanlik eksik kalmis. Olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 bana kalkıpta şu cümlemde "bende geliyorum sizinle" dediğimde birisi çıkıpta de ayrı derse yukardaki dediğimi söylerim salak fatih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 di said: kermit said: arkadaşım size türkçeyi öğreten öğretmenin ben varya bilmem napayım "bende" "sende" derken de bitişik yazılır DAHİL ANLAMINDADIR ORDA "BENDE DAHİL YANİ" BAĞLAÇ DEĞİLDİR HAL EKİDİR VE BİTİŞİK YAZILIR. BENİM İDDAAM BUDUR KARŞI ÇIKANINDA TA. Turkce tamam da insanlik eksik kalmis. Olmadi. sen kendi insanlığını bi süzgeçten geçir ondan sonra başkalarınınkine dikakt edersin canım kardeşim. ben senin insanlığına laf ediyomuyum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 kermit said: arkadaşım size türkçeyi öğreten öğretmenin ben varya bilmem napayım "bende" "sende" derken de bitişik yazılır DAHİL ANLAMINDADIR ORDA "BENDE DAHİL YANİ" BAĞLAÇ DEĞİLDİR HAL EKİDİR VE BİTİŞİK YAZILIR. BENİM İDDAAM BUDUR KARŞI ÇIKANINDA TA. ne dedin sen abi lol bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ha bide arkadaşlar sağda solda gezerken denk gelmiştir kuyruğunuza basmışımdır yarasını hala taşıyosunuzdur beni ilgilendirme o ama kalkıpta bu adam kuyruğuma bastı dur şuna hemen bi laf edeyim tarzı mesajlar bayıyo patide yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 "ediyor muyum?" olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 AHAHAHAHAHAHAAHHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 kermit said: bana kalkıpta şu cümlemde "bende geliyorum sizinle" dediğimde birisi çıkıpta de ayrı derse yukardaki dediğimi söylerim salak fatih. bekle birlikte gelek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 senin hızına yetişilmiyomuş =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 kasmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 kermit said: senin hızına yetişilmiyomuş =/ çok hızlıyım 7 girdi/saniye hızım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 sonra yanıyorum diye topic aç. sürtünme diye bişey var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 fede said: kermit said: senin hızına yetişilmiyomuş =/ çok hızlıyım 7 girdi/saniye hızım var oha şehir efsanesi sanardım lan ben doğruymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 soulberry said: Onlar aramızdalar... Onlar her yerdeler... Onlar muhabbetimizin içine etmek amacıyla dünyaya bırakılmış gizli casuslar... Keşke topraktan kafalarını çıkarıp dursalar, çekiçle pat pat vursam gördüğüm kafaya! Düzelttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ya burak gidermisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 misin ayrı. aasdfagsdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 kermit said: Yahu Burak gider misin? Gidebilirim. Gitmeyebilirim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 İngilizce güzel bir dil, daha zengin kesinlikle. Yozlaşmışlık falan değil, gerekirse kullanılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 bence mesele ingilizcenin daha zengin olması değil de, türkçenin kuşa dönmüş olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 di said: sizduzgunyazmayicabenokuyamiyorumhelebirdeiyerineIkullananlarvaryaonlarbeniolduruyorboyledeliriyorumkaldikicokbasitseyleribiledogruduzgunyazmamakyaacizlikyadabildiginartizlikvelhasilbildiginizgibiherikisindendebolcamevcutsizsizolunkayirinkendinizicokzordegilmumkunmertebeduzgunyazacaksinizolacakbitecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 İletişim konusunda çok önemli bi nokta bu bence. Konuşmakla yazmak çok farlık. Konuşurken tonlamaları, vurgulamaları kullanırsın, ne dediğini anlatabilirsin. Ama konuşur gibi yazamazsın. Yazıya döktüğünde vurgular, tonlamalar kalmaz ortada. Onlar olmadığı zaman da anlatmak istediğin bambaşka olur. O başkalaşma olmaması için de noktayı, virgülü, noktalı virgülü, üç noktayı, iki nokta üst üste denen şeyi; yani kısacası tüm noktalama işaretlerini dikkatli kullanmak gerekir. Abi ne yapıyorsun? ile Abi ne yapıyorsun! çok farklı değil mi sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 fenris said: "İki nokta" diye birşey yok. ilk mesaja yazmıştım ama nil e de girdi :P ona giren bi tek o olsa keşke ^^ ;)) :PPPP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 fenris said: "İki nokta" diye birşey yok. ilk mesaja yazmıştım ama nil e de girdi :P "birşey" diye bi şey yok. "bi şey" diye bi şey de yok. "bir şey" var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar