soulberry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 onlar aramızdalar.. onlar her yerdeler.. onlar muhabbetimizin içine etmek amacıyla dünyaya bırakılmış gizli casuslar.. keşke topraktan kafalarını çıkarıp dursalar, çekiçle pat pat vursam gördüğüm kafaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 de ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Yazmayı öğrenin siz de be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 "İki nokta" diye birşey yok. ilk mesaja yazmıştım ama nil e de girdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Ya de'leri ayrı yazsınlar gerisi hikaye. Ben de "çok güzel kokuyor" yazmıyorum buraya yazarken, daha çok konuşma dili kullanıyorum ama de ayrı yazmazsan, daha doğrusu olması gerektiği gibi yazmazsan cümle rezil oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 birisi benim o neferlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 "de" mevzusuna hakimim zaten. cümlelerini doğru dürüst yazana bi şey de demiyorum, ama kalkıp bana "yozlaşmış, çürümüş, ingilizce propagandası yapıyo" vs diyecek kadar uçmuş tipler de çıktı karşıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Yasasın Türkçe düzgün yaz reröröeüerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 allah da belasını versin onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 nileppezdel said: Ya de'leri ayrı yazsınlar gerisi hikaye. Ben de "çok güzel kokuyor" yazmıyorum buraya yazarken, daha çok konuşma dili kullanıyorum ama de ayrı yazmazsan, daha doğrusu olması gerektiği gibi yazmazsan cümle rezil oluyo Cümle nokta ile biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 TDK şeklinde yazılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 kalpten ölmeye hazırlanıyorum, az sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ben güzel uyarım her türlü de, de ayrı ya da bitişik cümle rezil oluyomuş, adamın cümlesi rezil oluyo sana ne oluyo nillep ya da size nooluyor ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 herifin ne demek istediğini çözmeye çalış sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 nereloruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 bak ne güzel yazdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 sizduzgunyazmayicabenokuyamiyorumhelebirdeiyerineIkullananlarvaryaonlarbeniolduruyorboyledeliriyorumkaldikicokbasitseyleribiledogruduzgunyazmamakyaacizlikyadabildiginartizlikvelhasilbildiginizgibiherikisindendebolcamevcutsizsizolunkayirinkendinizicokzordegilmumkunmertebeduzgunyazacaksinizolacakbitecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Bu arada konu cok sacma olmus. Olmasi gerekene inat surekli bildigin gibi yazip, sonra karisanlara TDK neferi demek yuzsuzlugun onde gideni. Ha oyle duzeltilmesi gereken cok yanlisim yok, bilerek inat ederek yazmiyorum diyorsan ne diye gocunuyorsun diye sormak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Özellikle bazen noktalama işaretleri öyle bi gerekli oluyor ki. Adam yazmış cümleyi, virgül yok hiç, ama çok gerekli yani. E özne tümlece girmiş, zarf tümleci nesneye atlamış, yüklem birdirbir oynuyor. Nasıl anlayabilirim ki ne anlatmak istediğini. "Oku baban gibi, eşek olma." muhabbeti oluyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 nileppezdel said: Yazmayı öğrenin siz de be.. yani. birisi bir şey yazmıştı geçen gün. nokta yok, her şey birbiri içinde duruyor! ne dediğini anlayamıyoruz!! siz yamuk yumuk yazın ben ısrarla düzelteyim, uyarayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 di said: Bu arada konu cok sacma olmus. Olmasi gerekene inat surekli bildigin gibi yazip, sonra karisanlara TDK neferi demek yuzsuzlugun onde gideni. Ha oyle duzeltilmesi gereken cok yanlisim yok, bilerek inat ederek yazmiyorum diyorsan ne diye gocunuyorsun diye sormak isterim. benimkinden bile agresif bi mesaj olmuş. inat minat yok, her nasıl yazıyosam öyle yazıyorum. bi şeye inat olsun vs diye değil. ya da yazarken "acaba kurallara dikkat ettim mi?" diye kontrol etmiyorum. doğrusunu biliyorum, ama inadına eksik yazıyorum anlamına gelmez bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Kelime sonlarında boşluk olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 neyse, tekrar alıntı yapıp bırakıyorum. umarım anlaşılır artık demek istediğim, çok açık ve net aslında da.. başka saçma yönlere çekmeye gerek yok. "chocux" türkçesini savunduğumu filan da sanmayın. soulberry said: "de" mevzusuna hakimim zaten. cümlelerini doğru dürüst yazana bi şey de demiyorum, ama kalkıp bana "yozlaşmış, çürümüş, ingilizce propagandası yapıyo" vs diyecek kadar uçmuş tipler de çıktı karşıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 arkadaşım size türkçeyi öğreten öğretmenin ben varya bilmem napayım "bende" "sende" derken de bitişik yazılır DAHİL ANLAMINDADIR ORDA "BENDE DAHİL YANİ" BAĞLAÇ DEĞİLDİR HAL EKİDİR VE BİTİŞİK YAZILIR. BENİM İDDAAM BUDUR KARŞI ÇIKANINDA TA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 oha yuh sayfayı açtıktan sonra bi tv baktım geldim msj attım arada kaynamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar