bansheee Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Beyler Bursa'da özellikle tatlı konusunda önerebileceğiniz yerler var mı? Her türlü yiyecek tavsiyesi taktir edilir.
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Kestane şekeri dicem klasik kaçacak ama, kafkas mağazalarında çeşit çeşit kestane şekeri yiyebilirsin.
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 of meşhur bi kuru fasulyeci vardı. yerini hatırlayınca editliycem.
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ayrıca altıparmak'ta bi alt sokakta reis döner var rep basarım oraya.
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 okyanus duruyo mu acaba namazgah'a doğru giderken ? repimi basarım oraya.
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 yeni yalova yolunda özdilek karşısında "köfteci yusuf" gemlikte minibüs garajında "köfteci emine abla" altıparmakta korayspor yanında "kumpirci teyze"
riglous Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Eski otogar'da Uludag Kebapcisi Kayhan'da pideli kofte Cumalikizik'ta kahvalti Digerlerini baska yerlerde de yiyebilirsin ama bunlarin baska adresi yok.
Sturm Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Kayhan'da mı bilemiyorum neredeydi ama Pideli Köfteyi kesinlikle tavisye ederim.
dory Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 kayhan kukurtlu cekirge arasinda cok guzel pideli koftesi
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Reksa said: ayrıca altıparmak'ta bi alt sokakta reis döner var rep basarım oraya. ooo reisci buldum :D 5 senedir ordan tavuk döner yerim böyle bi tavuk döner görmedim hayatımda içine 2 tane acı biber of ramazanda 1 ay boyunca kapalı kalmıştı kudurmuştum tavuk döner diye :D canım çekti gidip yiyim bari bi ara :D
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 tavuk döner = altıparmak demir amca (tu)
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Reksa said: ayrıca altıparmak'ta bi alt sokakta reis döner var rep basarım oraya. yazık.. çok yazık..
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 flash troll müsün yoksa gidip gördün mü
quuq Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 altıparmak'ta nohutlu pilav,soğanlı futbol sahası arkasında seyyar satıcıda et kavurma.
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 @BloodyBeast gittim gördüm yedim :) ama sevmedim
Reksa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Flassh said: Reksa said: ayrıca altıparmak'ta bi alt sokakta reis döner var rep basarım oraya. ooo reisci buldum :D 5 senedir ordan tavuk döner yerim böyle bi tavuk döner görmedim hayatımda içine 2 tane acı biber of ramazanda 1 ay boyunca kapalı kalmıştı kudurmuştum tavuk döner diye :D canım çekti gidip yiyim bari bi ara :D sen ne diyosun. öğle aralarının yegane yemeği.
corrie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Santral garajın orda bi cağ kebapçısı vardı, Dehşet-ül vahşet bi tad bırakır damağında. Yanlız 3 sene öncesinde bahsediyom, oraları bi elden geçirceklerdi, hala duruyormudur bilmem.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Tatlı konusunda Bursa'da özellikle tavsiye edebileceğim bir yer yok. Ama Bursa'da sokaktaki herhangi bir büfede bile inanılmaz lezzetli şeyler olduğu için denemekten çekinme :)
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 abi bu arada öğredim ki cantık ve tahinliyi bursadan başka yapan bi yer yokmuş yiyin yişiyin yedirin diyorum ha bi de tonton yiyin
dory Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 gecen sene heykelde cok guzel bi mantici kesfettik onun da yerini soyliyim: teyyare kültür merkezinden setbasina dogru yururken, hemen ilk aralikta sokagin sag tarafinda kücük bi dukkan ama mantisi guzel
Öne çıkan mesajlar