Tandagh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Malum çoğumuz LOTD PVE content den şikayetçiyiz.Ama bu değiştirilirse çokta süper olur diyenler için açtım bu başlığı nacizane önerim aşağıda, yorumlarınızı ve önerileriniz bekliyorum,bu arada us accountu olan arkadaş varsa burada oluşacak en mantıklı sonucu official forumlarada göndersek hiç fena olmaz hani,bellimi olur belki dinlerler bizi. LOTD haritayı hiçbir factiona bağlı olmadan RVR alanına dönüştürseler ,Instance girişleri ve PQ lar da BO olarak flaglense ve amaç bu Instanceları locklamak olursa oyun yine RVR a dönebilir .Kısaca Instance ı locklayan destro veya order WB ‘leri lock a istinaden kendi aralarında 6p/party lere dönüşerek Instance a girer bu arada instance locklandığı için RR bonus ve 10 -15 dakika head start alır ,10-15 dakikaya istinaden head start lock ortadan kalkar ve karşı factionun WB side 6p/Partye dönüşerek aynı Altdorf veya IC ye girer gibi sc sırası mantığıyla yeni oluşmuş 6 man Instance+Sc ye girer .Instance içinde yapılan 6vs6 da head start almış grup yenerse Bossu kesmeye gider kestikten sonra Instance point alır ayrıca 8 saat lock tabe,eğer attacker yenilirse başkente geri döner ve o instance 8 saat boyunca o gruba locklanır ,eğer head start alan grup yenilirse instancedan atılır ve 8 saat locklanır attackerda RR ve Instance point almış olur .Tüm Instance pointlerin toplamına görede locklanan instance ya aynı factionun elinde kalır yada diğer factiona geçer,lockdan itibaren yine bir timer koymak şart olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Ee yine dungeon'a veya PQ'ya gidip PvE yapıyorsun? Ayrıca çözümün kalan zonelarda RvR'yi öldürür. Sorun PvP oyununa PvE expansion gelmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tandagh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Zaten pve geldi en azından instance içinde sc olarak kapışabiliriz ,ayrıca diğer tierlere bağlamak çok mantıklı olmaz yani zone locka yada city siege a bağlı olmaması daha mantıklı olur bide biraz hareket gelir bu şekilde kötü çünkü bir grup dışarda bomboş bo farmlıyo geliyo içerdeki gruba zerglüyo ölen de gidiyo boş bo farmlıyo keep alıyo ,anlatmaya çalıştığım sanki LV yapıyosun ama yolda mob değil WB ile içerdede Bossa kadar kendinle eş bir party ile kapışıyosun ben aslen arena fight isterdim LOTD yerine ama adamlar bunu yaptı:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 lotd için savaşma süresini arttırırlar olur biter, yani mesela 3-4 gün savaşırsın yeterli puanı toplamak için, salakça bi olay 2 zone kitleyince el değiştirmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 bir yontem de, lotd'in kendi factionunda kalmasinin RvR lake'de bonus vermesi olabilir. Atıyorum %20 exp / renown / inf bonus veya RvR'de olen dusmanlardan ekstra hammadde falan düsürme ihtimali. onemli olan bütün factionun lotd'ye gitmesini engellemek, yani RvR lakeleri cazip kilmak. bunun disinda zaten 1 hafta gecince olay sakinlesir, insanlar heveslerini alir olay normale doner gibi geliyor bana o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 acaba bu adamlar bu olayı goremedimi orvryi oldurucegini inş. 2-3 hafta surer bu olay yoksa çok şey kaybedicekler benim onerim 3. bi realm veya faction eklemek çok uçuk gelebilir ama daoc da çok guzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 warhammer 3. bi faction u kaldıracak şekilde tasarlanmadı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 fuzulee said: bunun disinda zaten 1 hafta gecince olay sakinlesir, insanlar heveslerini alir olay normale doner gibi geliyor bana o ayri. geçmez, warlord setlerine denk tyrant seti. salak mobları 100 kere dövüp düşmesi garanti birşey varken kimse akıllı, organize düşmanlara karşı kazanması garanti olmayan bir uğraşa girmek istemez ultra-idealist veya pve düşmanı değilse. öte yandan warlord giymek için 65rr'ler filan gerekirken gidip tyrant'ı 0rr ile bile giyebiliyorsun ki düşün yeni 40 olmuş karakterin var, hemen sentinel, darkpromise filan donanıp gidebiliyorsun rvr oyununda zerre rvr yapmadan. lost vale'de yaşanmışı var, daha ilk capital siege'ler başladığı zamanlarda bile savunmayı bırakıp lv yapıyordu millet. zone ortadan kaldırılamaz artık ama bundan sonra yapacakları şey başka pve içeriği koymamak, sovereign setlere denk pve seti koymamak. lotd şu haliyle nasıl kurtarılabilir emin değilim ama aynı anda access açılırsa belki o zaman insanlar lotd'de savaşmaya çalışabilir en azından ve bomboş fort dövmek zorunda kalmaz geri gidebilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Bu lotd itemlar playerlardan düşebilir rr'larına göre veya itemlar olmasa bile, ne bilim PQ lar veya instancelar ile ilgili birseyi player drop yapabilirler belki pve yerine pvp bazlı olması için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 işte sorun şu ki access kapanınca millet öldürmeye değil, ölmemeye kasıyor. dün pusu kuralım dedik, alakasız bir yerde yarım saat ot gibi durduk. bu ne yani? bu tarz mmo'larda insanları durmaksızın savaştıran yegane olay ölünce oyundan kopmayacak olmalarını bilmeleri. şimdi yine girdim, baktım bütün guild pve yapıyor, bıraktım çıktım. şaka gibi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 O zman lock olayını kaldırılmalı,başka bi alternatif yok gibi? PS: bende simdi girdim dest almis lotd'u civarda gezip tek tuk gezen playerları kesiorum. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar