Arma Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Yarın büyük gün. KPSS ye girecek arkadaşlara başarılar diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Geçen sınavda hiç çalışmadan 82 puan alınca bir taraflarım tavana değmişti. Bu sefer genel kültüre özellikle epey eğildim, bakalım ne olacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Bende eğitime eğildim. Tarihim kötü gerisi iyi sayılır. Eğitimi bu sene öğrendim formasyonda. Bakalım ne yapacaz. 85 üstü almam şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 çalışmadan girince baya zor geldi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 abi türkiyenin dünya ihracatındaki sırasını sormuş adamlar, öeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 g25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Bence baya kazık sınavdı. Genel kültür-genel yetenekte 12 boşum var. Eğitimde 1 boş var. Bakalım ne kadar yanlış gelecek. Eğitimde en az 3 soru mahkemeye gider diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Aya mühendis çıkartıcaklar sanki ya o mat neydi öyle.Vatandaşlık kısmındaki hukuk soruoları avukat yetiştirmece son 3 soru genel kültürden yorum yok zaten.Türkçe(Branşım),Coğrafya hariç zordu.Eğitim bilimleri için çalışan için kebaptı sanırım.Ben fazla çalısmadım boşum coktu o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Eğitim çalışanlar için kebap değildi bence.Öğrenmede açık olmayan sorular vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rossy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Eğitim beklediğimden kolay geçti ama genel kültür genel yetenek sorularında zorlandım.Matematik oldukça zamanımı götürdü.Öyleki 5 dkda coğrafya yapmak durumunda kaldım :):)Bakalım sonuç ne gelcek :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 tercihler yarın bitiyodu. siteye erişemediğimiz için erteleniyomuş haberiniz olsun. said: ÖSYM'den yapılan yazılı açıklamada, ÖSYM bilgisayar sistemindeki yavaşlık nedeniyle KPSS tercih bildirim süresinin 20 Temmuz Pazartesi günü saat 17.00'ye kadar uzatıldığı bildirildi. ÖSYM, kamu kurum ve kuruluşlarında bulunan kadro ve pozisyonlara KPSS sonuçlarına göre yerleştirme yapmak için 6-15 Temmuz arasında adaylardan tercih alacağını duyurmuştu. Ancak tercih yapmak isteyen adayların, birkaç gündür internet sitesine giremedikleri yönündeki şikayetler üzerine süre uzatımına gidildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Arkadaşlar bilen varmı bi sorum var. Bu sene kamu yönetiminden mezun olucam kpss ye giricemm.Bu alan bölümlerinden sadece kamu yönetimimi yapmam gerekiyor.Yoksa işletme muhasebe flnda yapıcakmıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 hepsini yapman geerkiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Az önce belli olmuş sanırım sonuçlar. KPSSP3 084.327 12529 408723 Bu sene Ankara'da en düşük 85-86 puanla almıştı kurumlar, zor gibi ama bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Bak bunu haber verdiğin için sağol, öylesine girmiştim uluslararası mezunu olarak ama beklediğimden iyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 78 küsür almıştım ama yazmadım. Epey moralimi bozmuştu. Bir dahaki sene tekrar girecem. Bu arada ne yaparım şu an bilmiyorum. Neyseki yaz sonuna kadar işim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Branşın ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Matematik. Neyse tezsiz yüksek lisansı bitirdim çıktı aradan. Bi daha hazırlanıp iyi bişeyler yapmaya bakacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar