Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Budur: http://www.facebook.com/video/video.php?v=1158302643617&ref=share Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 yutub linki yokmu aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 bence mesaj zaten bu sansürlemede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 hayır, yanlışınız var, budur: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 böyle bir insanlık dışı hareket var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 gözükmüyo bişi.. nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 nasil gorunmuyo yahu ben goruyorum facebook videosu, belki login olmak gerekiyodur gorebilen var mi hic? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Loginim ama unavailable yazıyo, sg-1'inki de full siyah bişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 facebook vidyolarına login olmak gerekiyor sanırım, o nedenle yaz kızım, video paylaşacak kişilerin login olunması gereken sitelerden paylaşımda bulunmamasına, izmirli deyip zenci vidyosu koymamalarına, koydukları takdirde terazilerinden rep silinmesine pati ceza kanunu x maddesi y fıkrası z bendi gereğince karar verilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 |Joker| said: Loginim ama unavailable yazıyo, sg-1'inki de full siyah bişi.. ne demek full siyah bişi, tarihin en pahalı sanat eserlerinden biri o. http://www.artchive.com/artchive/M/malevich/b_square.jpg.html Malevich, Kasimir Black Square [1913] 1923-29 Oil on canvas 41 3/4 x 41 7/8 in. (106.2 x 106.5 cm.) State Russian Museum, St. Petersburg Yanlış anlaşılma olmasın, "Gül de böyle değerli bir şahsiyettir" manasında koydum ben o resmi, yoksa siyahla karanlıkla felan alakası yok Gül'ün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Sana katılıyorum ve terazine tıklıyorum. Paylaşım için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 sen forumları karıştırdın heralde yuco ? xcfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Forumlar beni karıştırdı asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 konu dışı derken bu konusuz olmuş. hiç mi bişe olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 olm bu cok onemli bi haberdi, kodumun videosu gozukmuyo nedense sizde simdi ise geldim burda da gorebiliyorum ben allah allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 İnsanın kendine yakışanı giymesidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 zua açıldı ki bu, hatta linki de veriym hevesin kursağında kalsın http://forum.paticik.com/read.php?13,4129377,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Abdullah Gül, elde sapandır. tek kale maçtır. dillerde türküdür. salçalı ekmektir kimine göre.. yada salçasız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 30 küsüründe, evlenmek için babası tarafından okuldan alınan 15 yaşında birisiyle evlenendir. Bence bu suç olmalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 tw ye saygısızlık garbaça atılmış konu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 |Joker| said: sg-1'inki de full siyah bişi.. abi siyah resim zaten o fail.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Ahmedinecad'ı ilk tebrik edenlerden biridir.Böylelikle laikçi elit 'Beyaz Perslere' karşı mücadele eden milletin adamı Ahmedinecad'a destek vermiştir.Sizin gibi ateist agnostik Beyaz Türkler O'nu anlayamaz.Genç Şakirtler olarak arkandayız Abdullah baba! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar