Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 eh bir elvis de ölümüne doğru tozuttu ama dengesizlikleriyle değil, elvis'liğiyle hatırlanıyor. maykıl da öyle olacak. müzik bir yana, pop kültüre böyle damgasını vuran müzik insanı asırda 3-5 tane geliyor. çok üzüldüm çok, tam da adamı bugün vizyon bölümünde andıktan sonra moonwalker'daki smooth criminal klibini hd indirmiştim. onu izlemeden önce wiki ana sayfasında görünce dondum kaldım öyle. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 valla bi daha muzik dunyasını bu kadar domine edicek kimse gelmez sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Uzuldum be. Cok severdim kucukken. 22 yasina geldim hala moonwalker yapamiyorum :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Çok üzüldüm. Barış Manço öldüğünde ne hissediyosam aynısını hissediyorum çok üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Thriller LP'i hala arşivimde olan biri olarak Sam'in söylediklerine katılıyorum. Pop kültürünü domine eden en önemli ismi kaybettik. not: bu arada bizim tv'lere malum mu oluyor bilmiyorum, David Carradine ölemdne 2 gün önce tvde filmi vardı, 2 gün önce de Cine5de filmi vardı MJin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 demin amazon'a bakıyordum, adamın bütün albümleri, nesi var nesi yoksa bestseller listelerini boydan boya kaplamış. gittim tekrar eski video kliplerini seyrettim, şarkıcı denip geçilemeyecek bir insan. o figürler, etrafa yaydığı hava. ben doğmadan önceki sahne videosunu izlerken bir de baktım ki ayağa kalkmışım "AUVVV" yapıyorum. izlerken beni böyle çoşturan popçu başka da tanımadım hala. "ladies and gentlemen, michael has left the building" demek istiyorum.. bu arada başlık michael olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 One of the few artists to have been inducted into the Rock and Roll Hall of Fame twice, his other achievements include multiple Guinness World Records—including one for "Most Successful Entertainer of All Time"—13 Grammy Awards, 13 number one singles in his solo career—more than any other male artist in the Hot 100 era—and the sales of over 750 million albums worldwide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Oha daha yeni öğrendim haberi. Bildiğim tek şarkısı ve klibi Thriller olsa da hiç bir zaman bok atmadığım insanlardan biriydi. Biliyordum ki bütün o çıkan asparagas haberler şöhretine çamur atmak içindi. Bütün insanlığın başı sağolsun. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 rip mayk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Oha yaa nasıl üzdü beni olay. Bekle bakalım kaç sene sonra dolacak yeri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 efsane moonwalk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 yeni albüm çıkarıp, konserler falan vermeye hazırlanıyordu bu aralar yanlış bilmiyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 vay bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 dünyanın en ünlü ilk 5 kişisinin içinde vardır herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCSSS Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Üzüldüm :( bir efsane daha gitti. Bu arada Charlie'nin Meleği Farah Fawcett da ölmüş yaa, nedir bu böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Hayranları yetkillilerden gelecek açıklamaya kilitlenirken, üzücü bilgi hastane kaynaklarından geldi: 1948 doğumlu Michael Jackson hayatını kaybetti... Bir dönemin efsane pop müzik sanatçısı Michael Jackson 50 yaşında yaşama gözlerini yumdu. matematikten 0 verdim ntv ye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 klavyeden ver bence 5 yerine 4 yazmışlar o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ünlülerden mesajlar, özellikle spielberg ve beyonce çok güzel söylemiş, tekrar duygulandım şimdi. said: Steven Spielberg: “Just as there will never be another Fred Astaire or Chuck Berry or Elvis Presley, there will never be anyone comparable to Michael Jackson. His talent, his wonderment and his mystery make him legend.” Beyoncé: “This is such a tragic loss and a terrible day. The incomparable Michael Jackson has made a bigger impact on music than any other artist in the history of music. He was magic. He was what we all strive to be. He will always be the King of Pop! Life is not about how many breaths you take, but about how many moments in life that take your breath away. For anyone who has ever seen, felt or heard his art, we are all honored to have been alive in this generation to experience the magic of Michael Jackson. I love you, Michael.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ya bana hala böyle bir şey mümkün olamazmış gibi geliyor. çok etkilendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 bu soruyu bugün soramazsam bir daha hiç soramam. hani bu öne doğru 45 derece eğildiği bir klibi vardı ya, efekt di mi o? efekt diyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCSSS Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Değilll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 gerçek malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ya bu bana "şegy öldü" başlıklarını hatırlatıyor entersan ölmemiş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar