Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Michael jackson öldü!

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

eh bir elvis de ölümüne doğru tozuttu ama dengesizlikleriyle değil, elvis'liğiyle hatırlanıyor. maykıl da öyle olacak. müzik bir yana, pop kültüre böyle damgasını vuran müzik insanı asırda 3-5 tane geliyor.

çok üzüldüm çok, tam da adamı bugün vizyon bölümünde andıktan sonra moonwalker'daki smooth criminal klibini hd indirmiştim. onu izlemeden önce wiki ana sayfasında görünce dondum kaldım öyle. :(
Sosyal ağlarda paylaş

demin amazon'a bakıyordum, adamın bütün albümleri, nesi var nesi yoksa bestseller listelerini boydan boya kaplamış. gittim tekrar eski video kliplerini seyrettim, şarkıcı denip geçilemeyecek bir insan. o figürler, etrafa yaydığı hava. ben doğmadan önceki sahne videosunu izlerken bir de baktım ki ayağa kalkmışım "AUVVV" yapıyorum. izlerken beni böyle çoşturan popçu başka da tanımadım hala.

"ladies and gentlemen, michael has left the building" demek istiyorum..

bu arada başlık michael olacaktı.
Sosyal ağlarda paylaş

One of the few artists to have been inducted into the Rock and Roll Hall of Fame twice, his other achievements include multiple Guinness World Records—including one for "Most Successful Entertainer of All Time"—13 Grammy Awards, 13 number one singles in his solo career—more than any other male artist in the Hot 100 era—and the sales of over 750 million albums worldwide.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayranları yetkillilerden gelecek açıklamaya kilitlenirken, üzücü bilgi hastane kaynaklarından geldi: 1948 doğumlu Michael Jackson hayatını kaybetti...

Bir dönemin efsane pop müzik sanatçısı Michael Jackson 50 yaşında yaşama gözlerini yumdu.

matematikten 0 verdim ntv ye..
Sosyal ağlarda paylaş

ünlülerden mesajlar, özellikle spielberg ve beyonce çok güzel söylemiş, tekrar duygulandım şimdi.

said:
Steven Spielberg: “Just as there will never be another Fred Astaire or Chuck Berry or Elvis Presley, there will never be anyone comparable to Michael Jackson. His talent, his wonderment and his mystery make him legend.”

Beyoncé: “This is such a tragic loss and a terrible day. The incomparable Michael Jackson has made a bigger impact on music than any other artist in the history of music. He was magic. He was what we all strive to be. He will always be the King of Pop! Life is not about how many breaths you take, but about how many moments in life that take your breath away. For anyone who has ever seen, felt or heard his art, we are all honored to have been alive in this generation to experience the magic of Michael Jackson. I love you, Michael.”
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...