Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Michael Jackson hayatını kaybetti

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Masquerade said:

http://www.youtube.com/watch?v=3PAJqgeeJf4

:/

Onun ölümünü bir çok insan için farklı anlamlar içerebilir, henüz 20 li yaşlarda olanlari için çocuk tacizcisi beyaz olmaya çalışan bir zenci şarkıcı..

Benim gibi 30 lu yaşları aşmış kişiler içinse şarkılarıyla büyüdüğümüz gençliğimizin bitişi bir devrin kapanışı!

Şimdi dinledikçe onunla beraber ömrümüzden geçen yıllarıda hatırlıycaz.. Mesala ilk cd çalarlı teyp almıştım 14-15 yaşındaydım hemen müzik markete gidip ilk aldığım cd ve ilk çaldığım şarkı bu şarkıydı!
Sosyal ağlarda paylaş

surda yekten gelip de atar yapmak forumun yeni modasi oldu cok hos.

oturup okursan ortada trolleme olmadigini farkedersin sanirsam.

tabi okursan.

tek anlatmaya calistigim da boyle bi insanin olumuyle boyle dalga gecmenin cok cirkin oldugu, ama cok komik insanlar var aramizda bkz cons, illa sinir bozucam diye zorluyolar. biz de tepki veriyoruz.

rezil de sensin.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

hadı onlar troll, sizin trllenmeniz ayrı bir muamma, rezilsiniz.

insanların idolü vardır
inandığı fikirler, tuttuğu takımlar olur
gelipte buna saygısızca laf etmek herkesin hoşuna gitmez
kusura bakmayında akp yanlısı heriflere konu dışında sayıp söverken troll gibisin derken kimse laf etmiyosa siz de gelip trolleyenler değilde siz trolleniyosunuz daha beter demek garip.
sonuçta şurda 100 kişi süper adam seviyoruz demiş 5 kişi çıkmış saçma lafa etmiş.
bende tepki gösteririm.
ha bide şu pedo olayına geliyim
çoğunuz Ahmet Kaya için yaptığı iş beni ilgilendirmez müziğini dinliyorum ben demedinizmi ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...