ginaly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Cons said: küçükken michael jackson beni ellese büyüyünce gurur duyardım lan ben. http://www.kitmeout.com/fashion/ellesse.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 komikmi ginaly? böyle bir konunun üstüne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 kimil zararlilari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Cons said: komikmi ginaly? böyle bir konunun üstüne? maykıl ceksının da senin de allah belanızı versin. lisedeyken ikinizi de sevmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 abi gene de komik degil lan, cok fena hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 utku bas git lan. linç ederiz bak. asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 micheal jackson müslümandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 bazen 6 vakit bile kılardı namazını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 yerinde duramazdı hayta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 6 ileri vakit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 lutfen banlanin ya, lutfen yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 tuğba sen benim için maykıldan daha önemlisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 allah rahmet eylesin, huzur içinde yatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Masquerade said: http://www.youtube.com/watch?v=3PAJqgeeJf4 :/ Onun ölümünü bir çok insan için farklı anlamlar içerebilir, henüz 20 li yaşlarda olanlari için çocuk tacizcisi beyaz olmaya çalışan bir zenci şarkıcı.. Benim gibi 30 lu yaşları aşmış kişiler içinse şarkılarıyla büyüdüğümüz gençliğimizin bitişi bir devrin kapanışı! Şimdi dinledikçe onunla beraber ömrümüzden geçen yıllarıda hatırlıycaz.. Mesala ilk cd çalarlı teyp almıştım 14-15 yaşındaydım hemen müzik markete gidip ilk aldığım cd ve ilk çaldığım şarkı bu şarkıydı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 kodumun trolleri. siz ölünce arkanizdan ''troll'' diyip geccekler, ama michael jackson öyle degil. saygisiz fitne fücurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 hadı onlar troll, sizin trllenmeniz ayrı bir muamma, rezilsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 surda yekten gelip de atar yapmak forumun yeni modasi oldu cok hos. oturup okursan ortada trolleme olmadigini farkedersin sanirsam. tabi okursan. tek anlatmaya calistigim da boyle bi insanin olumuyle boyle dalga gecmenin cok cirkin oldugu, ama cok komik insanlar var aramizda bkz cons, illa sinir bozucam diye zorluyolar. biz de tepki veriyoruz. rezil de sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 dory yine haksız. zaten masum bir gencide forumdan kaçırmıştı. yakışmıyor, olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 sen tepkini ciddiye almayarak göster o zaman cüce de tepki göstermek rezillikse trollenenleri trollemek daha bi fena sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 150 yaşına kadar yaşamak istediğini söylerdi hep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 cüce değil cuce. böyle nickleri saptırarak komikmi olmaya çalışıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 surda guzel guzel konusup adamı anmak varkne, "lololo" diye sağa sola saldırıcaksanız rezilsiniz tabi. en az cons kadar kirletiyosunuz topiği. ilk kez forum okumuyosunuz, bilmediğiniz yaşamadığınız şey değil, ogrenın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 su anda sen de trolleyenler + trollenenler kadar rezillestin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Cuce said: hadı onlar troll, sizin trllenmeniz ayrı bir muamma, rezilsiniz. insanların idolü vardır inandığı fikirler, tuttuğu takımlar olur gelipte buna saygısızca laf etmek herkesin hoşuna gitmez kusura bakmayında akp yanlısı heriflere konu dışında sayıp söverken troll gibisin derken kimse laf etmiyosa siz de gelip trolleyenler değilde siz trolleniyosunuz daha beter demek garip. sonuçta şurda 100 kişi süper adam seviyoruz demiş 5 kişi çıkmış saçma lafa etmiş. bende tepki gösteririm. ha bide şu pedo olayına geliyim çoğunuz Ahmet Kaya için yaptığı iş beni ilgilendirmez müziğini dinliyorum ben demedinizmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 sana ne ya, istedigim seye istedigim sekilde tepki veririm konu michael jackson'in olumu ve ben de insanlarin hatta bi haber kurulusunun nasil sacmaladigini soyleyip tepki vermisim. sana mi dusuyo nasil olcagina karar vermek. sadrazamin sol seyi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar