roket adam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 cenx said: barbu said: |Joker| said: Platform oyunu vardı, Darkness lı bişeydi. Çocuğun teki köpeğiyle falan bir yerlere koşturuyodu. Pixar animasyonu tadındaydı. Biraz çizgi film gibi dersen Monkey Island ve Larry serisi olabilir kanımca :). heart of darkness. çoook efsane bi oyundu. playstation resmini buldum ahanda. cdsini bulabilirmiyim acaba. 10 seneden fazla olmustur heralde =) hayatımda oynadığım en güzel oyunlardan biridir. kesinlikle öneririm... oha bu oyun harika bir oyundu. demosunu oynamıştım sanırım chip dergisi vermişti. onlarca kere bitirdim. full versiyonunu şimdi bulan ve özel mesaj atan olursa çocukluk yıllarıma dönüp çok mutlu olacağım sdg. ayrıca, oddworld abe's oddysee diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Masquerade said: oynamadı isen(iz); Neighbours From Hell serisi. Gayet eğlenceli bir oyun. Komşunuza komiklikler, şakalar yaparak kızdırıyorsunuz falan. omg süper bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Abi hadi ben okuzum, siz niye quoteluyonuz lan spoileri :) Pardon abi de 234534234 senelik oyunla zaten oynamamis adam ilgilenmez diye dusundum pardon :) Editlesin onu garbaj modu bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 artık çok geç :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Asteroth said: Penthesilea said: abi heart of darkness'in sonunda hepsi ruya cikiyodu di mi? oyle hatirliyorum cok kufretmistim ehuehu croc da efsanedir ya Ne küfürler yiyeceksin şimdi oyunu ilk kez burdan görüp de oynamaya karar veren insanlardan. çok güzel bi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 croc süperdi ya ağlamıştım sonunda bilmiyorum neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar