Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurdum İnsanı


Masticore

Öne çıkan mesajlar

çıkartıcam böyle bir liste ama içeri alırlar diye korkuyorum.

mesela hemen örnekleyelim. aziz amca demiş ya türk halkının %40'ı zekidir diye(;) tersten gidelim de durumu toparlayalım)hah, kalanı ile karşılaşma olasılığınız daha yüksek! bu yüzden adres sorduğunuzda gerizekalıca cevaplar alabilirsiniz. pardon çok zekice olmayan demek istedim. şimdi soru şu;
merter'de metrodan metrobüse aktarma yapıcak yer yakın mı?
cevap:
evet
ama bu kolay olurdu di mi? hiçbir türk size bu kolaylığı sunmayıp akıllıca olmayan soruları ile sizi bunaltıcaktır
nereye gidiyorsun? neden topkapı'ya binmedin sen? topkapı'dan aslında zincirlikuyuya yürüyerek gidersin biliyon mu?

bravo!

mesela yurdum insanı zorunluluktan iş yaptığı için işin gereğini yerine getirmek konusunda istekli değildir.. şöyle ki, su borusu patlamış olsun iski'yi arayın... amca teli açar ve kapar ve bunu 10kere yapar! aynı şekilde gaz için igdaş'a bi ulaşın. ya da polisi deneyin.. telefon hatları ve santraller sadece olması için kurulmuş şeylerdir. işlemesi tabii ki gerekmez..

bi bravo daha!

sonracııma santral dedik ya, oradan devam edelim. yurdum insanı sabırsızdır biraz. bir de rakamlarda korkarlar.. matematik zekanın evrilmesi ile alakalı sanırım bu.. o dönem pas geçilmiş olabilir çoğu bireyde. santralde for english press 1, hede hödö için 2, höttürü için 3'e basın minvalinde yapılan anons ne yazık ki bu rakam korkusundan dolayı bi kulaktan girip ötekinden çıkmaktadır. işte bu yüzden biraz dinler ve karşısına bi adam çıkana kadar rastgele tuşlara basıverir. çıkan adama "ben hilmi beylen görüşeceydiiim" der ve kibarca "beni hilmi beylen bağlasanaaaa" diye rica eder..

bravo yurdum insanı! o sistemi biz boşu boşuna kurduk zaten..

hmm peki santrallerde çalışanlar hintli call center elemanları mı? hayııır! ne yazık kşi öyle bir şansınız yok henüz. mesela turkcell'i aradım bugün. evime fatura gelmiyor diye. kızın sorduğu güvenlik amaçlı soru şu. "faturalar hangi adresinize geliyorsa, açık adresi söyler misiniz?" hmm ben de bunun için aramıştım! gelmiyor!! duymadın mı beni! gelmiyor!!

hmm telefondan devam edelim, son bi tane daha yapalım. bağırarak baz istasyonuna giden sinyali güçlendirebilirsiniz. sinyali kesebilecek kalın bir duvarın arkasından açıklığa çıkmak asla bir çözüm değildir. ama bağırmak işte bu bir çözümdür! du du bi tane daha.. handsfree demek telefonu kulağında tutabilirsin demektir. kapalı mekandaki herkesin elemanın kız arkadaşı ile yaptığı kavgayı duyması handsfree yazısından dolayı değil bizim kulağımızın keskinliğindendir.

neyse ki %40'ımız akıllı..

çok şükür. buna da şükür.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...