Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Bildiiniz gibi bazı clientlerde sanırım mauseyi bi yerde bi süre tutunca direk siyah popuplar çıkıyor Bunun fixi oldukca basit Hatta bunu fixlerken nebuladaki sarı yazı çıkarken error verme şeysinizde fixlicez (Translation server hedesi) Önce clienti ve uoyu kapayıp Ultima Online folderini açıyoruz Sonra uo.cfg folderini açıyoruz Sonra UseToolTips= PopupHelpEnabled= PopupHelpSticky= PopupHelpPersistant= TranslationServer= TranslationServerAutomatic= Satırlarını buluyoruz (hepsi altalta) Ve hepsini UseToolTips=off PopupHelpEnabled=off PopupHelpSticky=off PopupHelpPersistant=off TranslationServer=off TranslationServerAutomatic=off Böyleh yapıyoruuz Ama durun daha bitmedi Ultima Online folderindeki Desktop folderini açıyoruz Ve en sık girdiğimiz acc adını bulup en sık girdiğimiz charların içindeki uo.cfg lerede aynı şeyi yapıyoruz Bu desktop içindeki uo.cfglere aynı şeyi yapmazsanız çalışmaz Yada kafadan direk silebilirsiniz desktopdaki uo.cfgleri ozaman hepsi Ultima Online folderindeki uo.cfg ye döner ama sakat buda ayarlarınız karışabilir Haydin kolay gelsin[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 bu kadar kasmaya ne gerek var gir options tan help pop-up on-off var ordan kapa..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Bazen algilamiyor orayı.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 bazı clientlerde yok ![signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Ben sadece desktop/char/uo.cfg oradaki popuphelpmenu=off yapıom yetio :)[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ehe oda olur[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Insomnia Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ben direk oyun içinden kapıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Baggio Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Bazen kapanmiyor iste, dinlemiyor orayi. Ben oradan kapadim olmadi, uo.cfg'yi bir kurcalayayim derken Chemical anlatti, zaten o anlatmasa uo.cfg'den de olmayacakti, Desktop icindeki aklima gelmeyecekti cunku benim :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Yeager Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Bunca sene sen scplere önem ver bunu salla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Help popuplarını kapatmanın yolu × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Ben sadece desktop/char/uo.cfg oradaki popuphelpmenu=off yapıom yetio :)[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ehe oda olur[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insomnia Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ben direk oyun içinden kapıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Bazen kapanmiyor iste, dinlemiyor orayi. Ben oradan kapadim olmadi, uo.cfg'yi bir kurcalayayim derken Chemical anlatti, zaten o anlatmasa uo.cfg'den de olmayacakti, Desktop icindeki aklima gelmeyecekti cunku benim :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Bunca sene sen scplere önem ver bunu salla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar