Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server tavsiyesi(pve)


Asgard

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar yeni kalabalık pvp si iyi yani canı sıkılan bi adamın pve gearla bg lere girip 3-5 oyun atması tabi bunlarıda kazanması lazım elitizimin olmaması lazım işte ortaya karısık bişiler :) sabahtan beri bakıyorum serverlara ama karar veremedim türklerin az olduğu bi server önerisi istiyorum cunku dunemauldan kacıyorum tradeden 7/24 küfür ve cocukca sohbetler dönüyor.yani kısacası orta gearlı bir karakterin gelisebilecegi,kendini sevgi cemberine dahil edebilecegi bir server arıyorum:)

p.s horde tarafındayım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ravencrest 5 türk filan var horde tarafında.

pve si çok hızlı ilerliyor. hemen puglara başlanır filan.

cyclone battelgroupunda, yani pvp si de çok üst düzeyde.

lag var, danimarkalı zeka noksanı bebeler var, bunlara ek olarak sadece danimarka, fin , norvecli guildler var.

kısacası gelme buraya. hatta çok uzak dur. tabiki international guildler de var 2-3 tane üst düzey ama gene de salak insan sayısı cok fazla.

gelme
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aga pve diyosan magtheridon. ama elitizm had safhada. guildsiz ulduar 25 man bile yaparsın ama hakkaten elitizmi geçmeniz gerek. bunun da en iyi yolu parayla boe epic ve emblem ile epiclenip raidlere girmek. Geçen gün voa 10 man için adam epic achievement istedi, gerçi bayağı bi aşağılandı ama nerden ne çıkcağı belli olmuyor :D
wintergraspi yalan. 5-6 alliance karşı 90 horde oynuyoz :P bg'si frenzy/raserei olması lazım. Eğlenceli, bazen yeniyoz bazen yeniliyoz.
hareketli ama değişik bi server :) ben öneririm, her zaman pug yapan server canlı serverdır. hem ekononmisi hem pvesi hem pvpsi. ama wintergrasp seviyoz biz derseniz uzak durun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o achivment olayı yeni moda ya. ravencrestte de heryere epic + gerekli diğer achivment istiyolar.

nax 10men için epix + nax ach istiyolardı geçen gün. işin garibi herkes böyle istiyor. ama bunu söyleyenler kendi epic değil.

epic achivment ı bi bok göstermiyor bir de. pvp itemları ile epic olmuş adamı alcama gene yeterli ama pve itemı olan adam alırım. adam epic ama hit ratingi yetmiyo misal..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...