Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4+1 hoparlörler 2+1 gibi de kullanılabilir mi?

Sam

Öne çıkan mesajlar

creative inspire serisinden bir modeli var 4+1, fiyatı çok hesaplı geldi de 2+1 yerine bundan almayı düşünüyorum. ama odanın ufaklığı ve bilgisayarın konumu itibariyle her an için arkadaki iki hoparlörü orada tutamayacağım sanırım, bu durumda sadece öndeki iki tanesiyle 2+1 gibi iş yapar mı? ne bileyim dvd seyrederken ya da çok atmosferik bir oyunda 4+1'e geri çeviririm mesela, böyle oluyor mu acaba?[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

evet onu diyorum, çok hesaplı geldi fiyatı her ne kadar eski cambridge soundworks serisinden kötü deseler de şu anda kullandıklarımdan kat kat iyidir....

benim kastettiğim yani böyle bir ayarı var mı bu tarz hoparlörlerin? 2 speakers'a filan çevrilme gibi, arkadan gelecek sesler öylece eksik kalmıyor herhalde?[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

sb live gibi bir ses kartın var anladıım kadarıynan, sürücünün veya yanında gelen programın ayarlarına bakıver, bir de control panel->Sounds and Audio Devices Properties de en altta Speaker Settings kısmında Advanced dümesinden hoparlör tipini ayarlayabiliryorsun ama ne işe yarıyo pek bir fikrim yok.[signature][hline]KEDIDIR KEDI !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rahan, 06 Haziran 2004 22:11 tarihinde demiş ki:
control panel->Sounds and Audio Devices Properties de en altta Speaker Settings kısmında Advanced dümesinden hoparlör tipini ayarlayabiliryorsun ama ne işe yarıyo pek bir fikrim yok.

neden yaramasın windows özellikler gayet de gzl işe yarıo

yukarda yazdığı gibi sounds and audio devices properties menüsünden en alttaki speaker settingsdeki advanced e tıklıosun we karşına gelen ekranda "desktop stereo speakers" seçeneğini seçiosun sdc ön hoparlörlerden ses gelio[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Sosyal ağlarda paylaş

direk üst üste koy hoparlörleri ehe ?
bende 4+1 kullanıyorum üstüste olmasa da hiza olarak o şekildeler ve gayette iyi oluyor[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Sosyal ağlarda paylaş

oy oy oy..

windows'tan ayarı yapılıyorsa ne ala, öbürleriyle uğraşamam valla, sinema salonu işletmeyeceğim.. :) yapılıyor anlaşılan..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...