Volfied Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Baslik acik, ama cd yi odunc verecek biri lazim, ya da icindeki trackleri (2. den itibaren yani discman e koydugunuzda) ripleyecek biri olursa ve bana ulastirirsa beni goklere ucurur. Ozellikle 2. track cd deki. ozel mesajdan ulasin varsa[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 quake 2 cd'im bozuk ben de arıyorum.. ama şarkıların hepsi ripli elimde.. sonic mayhem'in diğer şarkıları da var..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 hhehe var bende[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 HE HE buldum bonecrusher saolsun istedigim parcayi verdi Operation Overlord parca[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar