Xoo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Çözünürlük ayarı yaparken mouse simgesi dondu kaldı, mouseu oynatıyorum ama görünmez bir şekilde simgesi aynı yerde duruyor kapatıp açtım resetledim hala aynı sorun nedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 full repair yaptım değişiklik yok mouse duruyo olduğu yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 hardware mouseu dene, oyunun optionslarinda bi de windowed modea gecmeyi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 windowed mode işe yarıyabilir belki evet. bir de fareni cıkar tak bakalım bi sure sonra. yeni donanım olarak algılarsa belki duzelir. farenin özel driverı varsa onu yükle. o da çözebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 windowed mod çözdü sorunu ama ben windows 7 kullanıyorum o zamanda alttaki taskbar çıkıyo oyun ekrarına onu nasıl halledicem?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 stable olmamis OSlar kullanirsan daha basina cok sey gelir =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 bende sorun olmuyor ya. alttan pörtlemiyor bişi. ben de win 7 kullanıyorum. tekrar normal mode yap zaten gitmiş olması lazım fare simgesinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 şimdi baktım da normal windowed mode gibi oluyo işte. taskbar'ı görmek istemiyorsan maximized diye bir seçenek var onu seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Windowed-maximized oynuyoyum 1024x728 sorun yok mouse gözüküyor,çözünürlüğümü 1920x1080 yapıyorum,bu sefer gene mouse kayboluyor+wow error veriyor (sistem 1920x1080 kaldıracak donanımda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Restart et makinayı ve mouse driverları tekrar yukle aynı sorun olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar