Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Serverda Neler Olursa Oynarsınız?

CythraulAkhera

Öne çıkan mesajlar

Bronx için oynarım ;) Staff olsun ama odundan yapılmışından olmasın. Anlayışlı olsun ama laubali olmasın. Üretici olsun ama oyun içerisinde çocuk yapmaya kalkmasın.

Lag olmasın heryer günlük güneşlik olsun. Tuvaletler inşaa edilsin. değişik bir harita hatasız scriptler olsun.

Bide ben olim başka kimse olmasın ;)[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
//İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ
Manloth
Sosyal ağlarda paylaş

Şu anda olabilecek her şey mevcut tüm shardlarda gereksiz bir topic bronx reklamımı yoksa gayet safça açılmış bir topic mi anlamadım. Ama cevaplamak gerekirse hiç daha önce yapılmamış şeyler mesela 55 ide yapıalmayacak bişey söyliyim ben yaptım :P Class Transfer sistemi , Level sistemi ama Herkes eşit olacak level atlasada mesela bizde level atlayınca str int dex sabit kalıyor maxmana maxstam maxhits arttırılabiliyor bu demek oluyorki her zaman vereceğiniz damage aynı oluyor ama hitsler yüksek olduğu için bir avantaj sağlanılabiliyor böylece Pvp uzun surüyor. Böyle bir sistemi daha da geliştiren olursa çok güzel olur.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Arqas Shard
Owner Larethian
Sosyal ağlarda paylaş

1. Ben Bronx'un reklamını yapmıyom
2.kendıme server kuruyorum kendı serverım dıyemedım bronx abımı ornek verdım ılk aklıma o geldı
3.herkesın bılgısının ortak bı karısımıını alırsak daha verımlı bır server olucak dıye dusundum sız daha ıyı bılırsınız yanlısmı dusunmusum?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Larethian, 06 Haziran 2004 18:22 tarihinde demiş ki:
Şu anda olabilecek her şey mevcut tüm shardlarda gereksiz bir topic bronx reklamımı yoksa gayet safça açılmış bir topic mi anlamadım.
Bak nedemişim "anlamadım" demekki suçlama falan yok ki bronx da demiş benimle alakası yok diye. Neyse uzatmanın anlamı yok sen açıyorsan sana hayırlı olsun bronx açıyorsa bronxa hayırlı olsun ve başarılar dileriz art niyetimiz yok rekabeti severim :)[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Arqas Shard
Owner Larethian
Sosyal ağlarda paylaş

bronx bencede öyle ama görüyorsunki oyuncular hiç bir zaman önemli olana dikkat etmiyorlar skill iyimi geliyor item bolluğumu war tamam hadi girelim oynayalım diyorlarki bu çok yanlış.
Ferraro güzel bir düşünce ama olmayacak bir düşünce çünki herkesin rengi farklı .[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Arqas Shard
Owner Larethian

[Bu mesaj Larethian tarafından 06 Haziran 2004 18:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Larethian, 06 Haziran 2004 18:35 tarihinde demiş ki:
bronx bencede öyle ama görüyorsunki oyuncular hiç bir zaman önemli olana dikkat etmiyorlar skill iyimi geliyor item bolluğumu war tamam hadi girelim oynayalım diyorlarki bu çok yanlış.
Ferraro güzel bir düşünce ama olmayacak bir düşünce çünki herkesin rengi farklı .

o kisa vadede karar.. hatirlar misiniz bi zamanlar nebulada cok janjanli scriptler yokt, basit seyler vardi, ben gidip baska shardlara pek bakamıyodum adamlar cok degisik seyleri cok once getirdiler ama nebula hep full'un full'u olmustu, cunku bizdeki core scriptler daha kaliteliydi, daha dikkatli icnelenip, ince elenip sık dokunuyordu ondan. simdi bakiyorum bir sysmessage bu kadar bastan sagma yazilabilir, kac kisi oynuyor, eh iste baya kisi ama eskisi kadar baya degil, dark venue de daha cok insan var. uzun vadede hep kalite kazanir, adama kalitesiz ama iyi gain gelen item bol shardd 1 gain gelir 2 skill gmler bi olay cikar baska biseye kıl olur yavas yavas birikir ve biraktirir, ama kaliteli, odun vermeyen sharddayken, kaliteyi hissedip, konfor ugruna ortama uyum saglar kullanici.[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Serverım da Mahkeme Fln Yapıcagım zaten esitlik icin hicbir zaman usten bakılmıyacak herkes bı zamanlar player dı demi? tek sorun tecrube ve bılgı uoyuda kıtaptan bulamıyoz ıste sızlere soruyoz :D

[Bu mesaj AnakinSkyWalker tarafından 06 Haziran 2004 19:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ferrero, 06 Haziran 2004 18:35 tarihinde demiş ki:
Bence türkiyenin en iyi yetkilileri developerlar editorler hepsi bi shardda toplansın hepsi bi shard yapsın hepsi plevel7 hepsi owner. OFf ne güzel olur yavs

:D
guzel dusunce ama bu aynı 10 baslı tek vucutlu bi canlıya benzer :P.cok gorus ayrılıkları olur be.
ama soyle bisey olsa.turkiye ortak shardları gibi giryorsun uo ya yazıosun accu karsına 30 tane turk serverı;
lolpo
lahmacun
iskender.. falan diye sıralanıyor.guzel olmazmı her yetkilinin bi serverı olcak ama hepsi aynı yere bi yerde baglı oalcak.belki o zaman daha cok paylasımın oldugu bi ortam olur. :P
hayallere daldık be...[signature][hline]Icq=212-213-215
macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere...
Online gaming rulz.

Sosyal ağlarda paylaş

Bronx çok güzel söylemişsin. Kullanıcıların bunlara dikkat ettiğini ben göremedim örneğin ben ne kadar da dikkat etsem bazen yazım hatası dahi yapabiliyorum ama bir tane kullanıcım bu böyle olurmu demiyor. Nebula'da hiç oynamadım ama full olmasındaki tek sebep script değildi yazımda değildi Shard yokluğuydu bu bu kadar basit bi gözlem. Tabi sizin yaptıklarınızında faydası var yok değil ki şu an yapılanlar gerçekten takdir edici ama kullanıcılar inan yazım diline yada ne olduğuna hiç bakmıyorlar. Örneğin sen yeni shard açacaksın herşeyi iyi yapacağını düşünüyor insanlar ya kötü olursa bunun acaba kaç kişi farkında olacak sadece isim yaptığın için gelen kişileri düşün böyle bir kitleye sahip olacaksın dikkatsiz, dediğim gibi onlar için önemli olan hep skill item olmuştur nerden biliyorsun dersen 200 kişi online olan shardım da karakterleri sildim herkesinkini daha iyi bir düzen yaratabilmek için ama insanlar bunu anlamadılar ve sadece param gitti skillim gitti oynamam ben demekten başka bişey yapmadılar ama şu anki sistem eskisine nazaran çok daha üst seviyede ama online player sayım 20 30 herşey gözler önünde, umarım güzel bir örnek olmuşuzdur shard adminlerine ama yinede iddiamızı sürdürüyoruz kalıcı ve yenilikci shard olmaya dewam edeceğiz.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Arqas Shard
Owner Larethian
Sosyal ağlarda paylaş

guzel fikir orjinal spherelist serverin tr versionu olabilir (sphere degil tabi total runuo, pol vs) kac server ortalama kac kisi cekiyo neler sunuyo web siteleri ne hitleri ne rekabet kizisir bircok yonetici girmek istemez ama utopya olarak bakarsak eger olsaydi yine kullaniciya yarardi rekabet kizisinca hizmet kalitesi yukselirdi[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me.
Sosyal ağlarda paylaş

ama laret simdi character wipe baska bi dunya yani, ben osinin bi shardinda oynuyor olsam character wipe yapsalar eeeaah eytere beah der osinin baska bi shardina gecerim kıl olurum yani, onlarda senin sundugun serverin benzer kalitesindeki yerlere kacmislardir, insanlar yazim hatasiydi notkasi virgulu dikkat etmeseler bile bilirler, onemli olan bi mesajda unutmak degil tabi ama dogru duzgun sysmessage yazamayan bir server varsa geriside oyle gelir. sacma sapan anlamsiz bilgi mesajlari olan bi server icin "nasi abi iyi shard mi" dediginde "salla ya sacma sapan bi yer der" sysmessage lari kotu demez tabiki :) benimkisi teknik bi gozlemdi

mesela nbl da paradarbe yazdigimda baska bi yerde o kadar randimanli calisanini gormemistim, ve bi kere yazdim bi kere bitti bi daha ah bug oldu ah su yanlis olmuss hop 2 haftada kendine gelmedi (nbl nin su ankli scriptleri oyle oluyor)

bunlar cok onemli faktorler[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...