Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ilk heves

Myzreal

Öne çıkan mesajlar

Evet millet büyük bir heyecan sardı benı.
Bu ayın dokuzunda Abim ABD den gelerek hayallerimi gerceklestirecek 2 kutulu SWG Cd'lerini getiriyor.Fakat bu oyunda hiç arkadas çevrem yok ve bana yol gösterecek her kişiyi basımın ustunde yeri vardır.
Akadaslık yakacak kısıler bana msj atarsa cok sevınırım...
Sosyal ağlarda paylaş

hoşgeldin.. icqunda pek kafiyeliymiş[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

en çok ve en güçlü türkler Eclipse serverında. server ping açısından avrupa serverlarına göre biraz daha kötü olsa da alabileceğin yardımlar açısından en iyisi o herailde.. ben orda başladım oynamaya. iki tane birbirine düşman türk PA'sı var (PA = guild gibin) ve iki PA'nın da kendilerine ait şehirleri var.

eclipse'te lag oluyo falan dersen infinity (bu bi avrupa serverı)de de türk varmış.[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee.

- Jules
Sosyal ağlarda paylaş

hazır konu açılmışken, FrF'ye girmek için ne yapmam gerek?[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee.

- Jules
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda başlangıç skilleri o kadar önemli değil istediğin zaman değiştirebilirsin zaten 1 tane skill yeterli değil. ama madem sordun... crafter olucaksan artisanla basla, savasmak istiyosan önce yakın dövüş mü (brawler) yoksa tabanca tüfek mi (marksman) kullanmak istediğine karar ver. bunun yanına oyuna girdikten sonra 100cr karşılığında scout (öldürdüğün hayvanların etini postunu almanı sağlar) öğrenebilirsin buda senin para kazanmanı kolaylaştırır. ve tabi medic te almalısın. başlangıçolarak bunlar yeterli olur zaten oyuna başlayınca gerisine kendin karar verebilirsin.[signature][hline]Revhas of Eclipse (R.I.P)
Rifleman - Swordsman

Asmund of Eclipse (R.I.P)
Doctor - Musican

Sosyal ağlarda paylaş

said:
MaxPlanck, 06 Haziran 2004 21:23 tarihinde demiş ki:
jong,

sen bunu bi lavrence'a anlativer o zaman görünce...anlamamış çocuk...

Kişisel sorunlar olabilir tabi ki bunlar beni ilgilendirmez bu benim genel dusuncem her oyundada böyledir ki cogu arkadasimda boyle dusunur.Eglenmeye geliyoruz biz buraya :)[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on.
www.novaworld.gen.tr - Legend will be back!
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

Sosyal ağlarda paylaş

said:
revhas, 07 Haziran 2004 00:23 tarihinde demiş ki:
...

yoksa tabanca tüfek mi (marksman)

...

Bu ne abi, vahşi batı oyunu anlatır gibi... :-P[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...