Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mail hacking > gmail, dikkat


scorch

Öne çıkan mesajlar

Bu sabah kullandığım gmail accountum evden işe gidene kadar hacklenmiş vaziyette, mailime reset atayım dedim ama çakal arkadaş alternatif mail adresimi de değiştirmiş muhtmelen cünkü hotmailime mail gitmiyor , hotmailim de hacklenmiş cünkü. ama sağolsun live servisi bu tarz aksilikleri düşünerek alternatif mail & gizli soru seklinde 2 öneri sunuyor , gizli soru ile sifremi geri aldıktan sonra alternif mailimin :

Alternate e-mail address: [email protected]


e değiştirildiğini gördüm tabii hemen düzelttim , ama bütün bu değişiklik ve güvenlik imkanı gmailde yok , 24 saat beklememi istiyor gmail servisi

benim bütün bnet hesabım fln gmail üstüne kayıtlıydı tabii artik çöp oldu hepsi muhtelemen soymuşlardır karakterleri ;p

özeti şu allahından bul google , 24 saat bekletmek ne demek? gizli sorumu sormak icin neden 24 saat bekletiyorsun beni? al işte sen bna gizli sorumu sorsan zamanında ben anında geri alabilecektim hesabımı simdi ne battlenet hesabıma ulaşabiliyorum ne gmail... allahından bul başka bişey demioyorum asdf

şaka bi yana bilginiz olsun gmaile kayıt bilgilerinizi bırakmayın sizde böle saçma bi olay yüzünden anında müdehale edemiyorsunuz..

said:

Reset Password

To initiate the password reset process, please follow the instructions sent to your ******@hotmail.com email address. If you don't have an alternate email address, or if you no longer have access to that account, please try to reset your password again after 24 hours. At that point, you'll be able to reset your password by answering the security question you provided when you created your account.

We use the security question for account recovery only after an account has been idle for 24 hours. We do this to prevent someone else from taking over your account.

If you're unable to answer your security question or access your secondary email account, please complete this form. If you're concerned about the security of your account, please visit our Security Center.



hatta yanlızda değilim bu konuda millet 24saat sonunda bile cözüme ulaşamadı

http://www.google.com/support/forum/p/gmail/thread?tid=397a63ba081d119d&hl=en
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi fikrim yok şuan için nerden yada nası hacklenmiş olabileceğime dair hotmail hesabını geri aldım ancak gmail hesabımı gmailin aptal hizmet anlayışı yüzünden geri "alamıyorum" e gmaili geri alamadığım icin battle.net hesabımı da resetleyemiorum cünkü direk reset bilgisini gmaile gönderecek...

Alternate e-mail address: [email protected]
gibi dkim dkum çinli maili kullanıyor benim bütün arkadaşlarım zaten evet manyaklar zaten ibiş hepsi durduk yere mail çalma resetleme gibi fantastik hareketler yapıoalr benim yüreğime indirmek icin..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ana bacı girişince gmaile daha hızlı cözüm aldım ;p gerçi maile halen cvp gelmedi ama bi şekilde kontak kurup alternatif maili iptal ettirdim simdi geri alabildim nihayet gmaili , ztn bi daha allahbelamı versin gmaile hesap eklersem asfsdf yawaş ;p

hotmail ile account recovery : 30sn
gmail ile account recovery : 24h+

GG
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

ana bacı girişince gmaile daha hızlı cözüm aldım ;p


Ah eridim bittim, çok karizmatiksin, çok delikanlısın, sev beni scorch.

Bu tarz sitelere bruteforce falan mümkün olmadığından muhtemelen trojan ile veriyorsunuz şifrelerinizi, öyle olduktan sonra da adam BNet değil banka hesabınızı bile hackler. Suçu kendinizde arayın biraz.

Çok methettiğin Live Mail'de mevcut şifreyi bildiğin an zart diye gizli soruyu değiştirebiliyorsun bu arada, eskisinin cevabını bilmen bile gerekmiyor. Senin Çinli angut çıkmış, Hotmail'e edeceğine ona dua et eheh.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...