catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 bitti patchi falan da yaptım oyuna giriyorum 20 dakka oynadım ilk izlenimler (tu) maç motorunda anlatılan buglara rastlamadım 2-3 hazrlk maçı ve antrenman yaptım şimdi başlarsam sabaha kadar devam ederim diye çıkıyorum akşam devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 ben de downloada başladım şimdi hayırlısıylan :D ama boyutu korkuttu biraz beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 2.5 gb oldu oyun acınca . oynuyorum suan lige baslıyorum ilk maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 sakatlık oldu oyuncu değiştirdim maç başlamıyo :D dsaafsds 10 dakkadır bekliyorm geziyorm ilk bug bu heralde maç başlamıyo 3.dakkada emre sakatlandı. özeri aldım kaldı öyle arda gökhan gönülden hızlı kosuyo EFSANE OYUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 key mey yokmu şimdi crack koruması falan? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 keyi giriyon oynuyon işte simse benzemiş eşya yüklediğin yer gibi menü var işte oyunla ilgili şeyleri yüklüyosunda oyun fail biraz erken çıkmış.. maçlar 20:05 te başlıyo :D latest scorese geliyosun. golu atan adamlar gözükmüyo. holiday yok maçta adam sakatlanıyo oyun takılıyo öyle bekliyon geziyon menülerde maç hala aynı yerde. lincoln edu hala takımlarımızda . bide direk ilk 11 lincoln haha :D oyuncular çok şişirilmiş. öyle böyle değil. patch lazım patch. cm patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Demo'da yoktu o sorunlar abi :S Demoyu oynadın mı sen? Belki senin bilgisayarla alakalıdır iye umut edicem ama :D Çünkü demoda oyuncu değiştirebiliyosun, gol atanlar gözüküyor, maçlar normal saatlerde aşlıyor. Lincoln vardı da zaten patch çıkmış o patch'te elano transferi yok mu? Demodan kötü oyun mu çıkartılır abi :D Yine de hard copy olarak bulursam alıyorum :) Holiday olmaması da çok garip değil zira maç ortasında tatile çıkmak saçmalıktan başka bir şey değil. Ya da tatile kafana göre çıkmak. Yönetimden bi izn alırsın di mi tatile çıkarken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 holiday değilde as takımı yardımcıya devret varmış ama maç ortasında olmuyo o kötü işte oyun kitlenince kalıyosun 1 ay geriye düştüm şimdi ama arayüz falan güzel ya taktik ayarları falan türkçe güzel 10 numara şeyler de var fmde 9.2.0 a kadar oynanmıcak kdar kötüydü ekimdeki patchten umutluyum. gerçi şmdide oynucam ama :D maç saatleri goller falan söylediğim gibi bi gariplik var ama en kötüsü NETWORK MODE YOK. kime hava atıcam ben kmle dalga gecicem abi tek başıma oynamam ben . pof beşiktaş carlosu aldı fenerden . gs luganoyu istiyo bide 7m verdi hahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 benim maçtada adam sakatlandı,ben değiştirdim adamı.çatır çatır devam ettim oyuna.bi problem yok oyuncu değiştirmede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 calikethief'te sorun :D Ayrıcca FM 9.1.0 oynuyorum hala. Adamlar da her istediklerimi yapıyorlar, salak salak buglarla karşılaşmıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 ulen hemen muhalefet yapmayın pc ile ne alakası var oyun kitlenmiyo ki maç duruyo devam etmiyo orj forumdada aynı sorunu yaşayan bi ton insan var patch gelir bugun yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 yalnız FM deki gibi only commentary modu yok galiba.çok hızlı geç deyince 20 saniyede bir maç bitiyor. ne olup bittiğini anlamıyorsun.En iyisi yavaş modda oynamak göre göre maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 sadece gol olayı var sadece golleri görüyosun heyecanı öldürmüşler abi ya sarmadı beni pek cm :/ pf maçların skorlarını görmek için maçı izle vardı ya fmde ona girmemiz gerekiyo bekle babam bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 ayrıntılı göster modu seç daha güzel oluyor. edit:bu arada hazırlık maçıyla , milli maç aynı zamana denk geldi .As kadrodaki 19 oyuncudan 15 i milli maç için away.B takımıyla çıkacam mecbur , işe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 next match - holiday alt tab bunlar olmadan oynanmaz abi menajerlk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 türkçe açıklamalardada hatalar var.barcelona takımındayım.atletico madrid'e süper kupada elendim.yazan haber şu şekilde "Yönetim Süper Kupa'da Barcelona'yı eleyemediğimiz için hayal kırıklığına uğradı" Zaten Barcelona benim kendi kendimi eleyemediğim için hayal kırıklığına uğramışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 süper kupada barcelonayı eleyecektin onu diğerlerinin arasından eleyip en üste çıkarıcaktın gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Oyunda sanırım canlı güncelleme olayına giriştikleri için başlarını belaya sokmuşlar. En kısa zamanda tüm güncellemeleri almak için bol miktarda gönüllüyü işe alıyorlar. Bana bile iletişime geçtikten yaklaşık 4-5 gün sonra sözleşme yollayıp imzala adresimize postala dediler. Bunu yapıp adamlarda işe başlayıp oyunculara müdahale edebileceğim yani. Durum böyle olunca şişirilen oyuncular, düzeltilmeyen durumlar oluyor. Herkes kendi tuttuğu takımla ilgileniyor gibi bir durum gözlemledim. Bunun dışında da oyunda denk gelinen hatalar (yazım hataları, çeviri hataları, oyuncuların özelliklerindeki hatalar) yetkili kişilere gerekli şekilde bildirilmiyor. Durum böyle olunca da bu tip komik durumlar ortaya çıkıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 yabancı kontenjanı yok glb türkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Bu mesajların bir nüshasını oyunun forumuna yazarak (Türkçe bölümü var) o hataları ilerki yamalarda düzelttirebilirsiniz. Sonuçta resmi forumda adamların geribildirim alabileceği yeterli bir Türk topluluğu yok. Belki bundan sonra oluşur malum bu oyundaki Türkçe jestiyle "orada olduğunuzun farkındayız" mesajı verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 abi 2.yarıya başlıyamıyorum şimdide :D off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 of buga gel team talka git diyo bitiriysun menüye dönüyo tekrar contin diyince tekrar team talk. :D efsane. nettede baya şikayet etmişler pc de güzel niye böyle oldu acaba! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 abi öf. 2. ön eleme turunda rakip roma çıktı. ilk maçta sami yende 1-2 yenildim. 2. maçta KADER MAÇI ULAN BU diye tutkulu bi tonda baskı yaptım takıma. dakika 30, 0-3 alıyorum maçı. ayhan allah gibi oynuyo ahaha. sevdim ben bu oyunu fsd ilk yarı skoru; 0-5 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 catlikethiief said: yabancı kontenjanı yok glb türkiyede Türkiyede 6+2 sistemi olduğunu biraz geç iletmişler yapımcılara. Bu nedenle ayrı bir düzenleme yapılamamış. Şu an geçerli olan 8 yabancı sistemi var sanırım. Ayrıca tüm sorunlar da seni bulmuş sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 FM'de oyuncuların ne kadar yaratıcı olabileceği gibi ayarlar vardı, bunda yok galiba? Arayüz, oynanabilirlik falan başarılı buldum. Yalnız acilen tema lazım. Mavi çoook 90lar. Maç ekranında pres ikonlarını falan rakibin kafasına koyuyoruz ya o olayı çok sevdim. Çalışılmış pozisyonlar da çok rahat olmuş. "Sene olmuş X, 3D maç motoru akıl edildi"den sonra maç motoru birşeye benzeyen ilk menejerlik oyunu olarak tarihteki yerini aldı. Yine de zayıf. Taraftar olsaymış, bağırsalarmış ne iyi olurmuş. 90'larda oynadığımız oyunlarda var yahu utanın. Ayrıca yine müzik yok. Sene 2009, ayıp be. Bir bu menejerlik oyunları, bir de tarihsel oyunlar. Hep yarım yamalak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar