xaty Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 11 Eylül'de oyunun çıkacağı duyurulmuş. Onun dışında erken satın almak için alttaki websitesini yapmışlar; http://www.champmanstore.com Buradan alabiliyorsunuz. Fiyatını ise kendiniz belirliyorsunuz; tam anlamadım, daha doğrusu garip geldi.. Kendiniz belirlediğinizde 2.5€ hizmet bedeli alıyor, yani 0 vercem deseniz bile 2.5€'ya almış oluyorsunuz. Onun dışında 11 Eylül'de internetten indirip oynama şansınız oluyor. Bir de CM Season Live diye bir şey yapmışlar. Onun fiyatı da 5€ gözüküyor. Onu alınca da canlı olarak sonuçlar, transferler, durumlar vs. geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 nileppezdel said: Demonun oynanma süresi ne kadar? FM demoları gibi mi? Sezonun ortasında, ocak gibi falan bitiyor demo. Güzel güzel oynuyordum, olcak şey miydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 bunlardan hangisi iyi olandı ya cm mi fm mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ben aldım 2.5 euroya sonradan kazık sokmazlar heralde. 2.5 euroya türkçe menajerlik denenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 aldım bende ek paketide aldım pintilik etmiyim türkçe yapmış adamlar yıllardır yapan yok diyerekten :) toplam çok pahalıya (1 euro verdim oyunada bonkörüm nan) 8,5 euroya mal olmuş oldu bana hehe sevdim bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Ek paketin amacı nedir tam olarak? Anlam veremedim pek. Oyuncu durumları, takımlardaki gelişmeler, skorlar vb. olacakmış. Bir oyuna başladık mesela, oyunun ortasında mı olcak bu güncellemeler? Yoksa yeni başladığımızda mı geçerli olacak? Ayrıca demo olarak verilen sürüm aynı zamanda betaymış. Bazı sorunların olmasını normal karşılıyorum bu yüzden. Rastladığım en büyük sorunlarsa 3d'deki yapay zeka eksikleri ve türkçe çevirisindeki hatalar. Bunun dışında bazı takımların taraftar sayıları pek doğru değil gibi geldi. Bir de Türkiye'de yabancı sınırı Avrupa'daki gibi yapılmış. Türkiye'ye özel bir kural uygulanmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ben de tam anlamadım ne işe yaracak o 5 dolarlık hede ama onsuz güzel olmayacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Oyunun ortasında o güncellemelerin gerçekleşeceğini sanmam. Eğer öyleyse gerçekten çok kötü olur. Sonuçta kendi yaptığımız transferler, oyunculara özel uyguladığımız antremanlarla gelişmeler olcak. Güncelleme gelip bunların gitmesi saçmalık olur. Aynı şekilde skorlarda oyunun gidişatını bozar. Sezona istediğimiz yerden başlayabileceğiz diye okumuştum bir yerde. Onun dışında bir işe de yaricağını düşünmüyorum. Sonuçta sezona en başından başladığınızda herhangi bir skor, oyuncu, takım bilgisinin güncellemesine ihtiyaç olmayacak. Sadece başta gerekli sanırım. Ama eğer öyleyse de neden 5€? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 anladığım kadarıyla ilerleyen aylarda sezonun geldiği noktadan yeni oyun açabilecez. devre arasında alıp x puan geriden gelip şampiyon yapma veya sitede yazan newcastle örneği gibi kümede bırakma hedefiyle takımı alma şeysi zevkli olabilir, heyecan katar en azından. yılmaz vural olabilecez yani oyunda. gerçi türkiye için baya yoğun çalışmaları gerekir teknik direktör akışını takip edebilmek için. :P ama var olan oyunları etkilemeyecektir. 6-7 tane checkpoint olacak sezon sonunda tekrar oyunu açınca. bu fiyata çıkmışken de menajerlik oynayanlardan almayanı döverler, denemelik bile olsa almak lazım. alayım hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Kaspar said: gerçi türkiye için baya yoğun çalışmaları gerekir teknik direktör akışını takip edebilmek için. :P Bunun için her takım için ayrı ayrı kişiler tutuyorlar ve onlara yaptırıyorlar bu takipleri. Belki yakın zamanda ben de o kişilerden birisi olurum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 7.6 euro live dahil . mrk içinde beklemekteyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Süpermiş ya, hakkaten takımı kurtarmaya girebiliriz devre arasında. Bu ikisi CD olarak çıkmaz mı ya gidip alsam adam gibi.. Ne indrebilecek ne de netten alışveriş yapabilecek durumdayım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 CD bilmem de kaset olarak çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 yazıcıoğlunda 10 diskete çekiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 25 tl'ye çıkacak live ekiyle beraber, Aral'ın sitede yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 ben 2.5€ ya aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 live olmadan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 live işime yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 aha yarınmı çıkıyo. tam türkiyeyi 2014 dünya kupasına taşıyodum fmde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 fm tarihinde ilk sene en büyük başarım ortak kariyerde avrupa kupasını almak oldu :D fm2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 56dk geri sayım, http://www.champmanstore.com/shop/preorder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ben satın aldım bunu da maile key gelcek dediler. nezman gelcek o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 geçti 1 dakka hani dl! paramı geri isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 lol sayaç sıfırlandı 365gün kaldı diyo fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 HAHAHA istediğin kadar öde Olayı epic olmuş :D:D 364 gün yazıyo şimdide :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar