Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Clash of Titans (2010)

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

hayatımda beni hayal en çok hayal kırıklıgına ugratan film olabilir..gerçekten rezil etmişler bence ne adam gibi bi action ne adam gibi bi konu anlatımı nede filmin isminde geçen titanlar vardı.konuyu boşver görsellik için gideriz diosanız bile çok bişey beklemeyın derim.bide lostla ilgili bi teorim var o spoiler'da.

lost-clash

abi zaten ilk olarak hades black smoke olarak takılıyo ikincisi hades yeraltında hapis ve burdan kurtulmaya çalışıyo ama zeus buna izin vemriyo ki aynı lost..filmin sonunda perseus insanların içine dönemem falan filan diyo zeus bunu bi adaya bırakıyo.hadesın amacı dunyaya kötülük salmak aynı lost gibi.filmde hades yer altı dünyasının tanrısı yani bi nevi ölülerin ve mibinde ölülerin kılıgına gırıp onları kullandıgını bılıyoruz.yine filmde zeus perseus u yıkılan ve sadece ayakları kalan heykellerin olduğu biyere bırakıyodu bu heykeller yine bu tiplere ait olabilir mesela perseusten öte zeus kendi yıkılan heykelının altında yaşıyo olabilir.zeusun ölüleri canlandırdıgını ve ölümsüz yaptıgını gördük ki aynı şeyleri jacob'da yaptı.zeus insanları seviyo ve onlara kıyamıyo güveniyo ona karşı çıkmalarına rağmen hala onların tarafında hades ise tam tersi kendi tarafına çekmeye çalışıyo insanları gibi bi sürü ortak nokta var..bu arada hadesin annesine baktım kocası bunun bütün cocuklarını yiyo zeusu ve dierlerini zor kurtarıyo yani annesi kafayı yemiş olabilir..ya bence kesin black smoke hades jacob zeus yada perseus çıkıcak cunku bunlar birbirlerinide öldüremiyolar anca insanları kendi tarafına çekerek gucsuz dusuruyolar falan filan wall of text oldu bu..

Sosyal ağlarda paylaş

Film kötü olamsa da büyük hayal kırıklığı. O gaz trailerın ardından daha güzel bir film beklerdim. Aksiyon sahneleri çok azdı, hatta trailerda hepsini göstermişler bile diyebiliriz. 3D'ye gittik ama filmde 3Dlik hiç bir şey yoktu, 3Dsine gidicem diye boşuna kasmayın. Genel olarak konunun seyri ve dialoglar yetersizdi.

Kısacası yapacak daha iyi bir işiniz yoksa gidilir ama paraya kıymamak adına DVDripini de bekleyebilrisiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

yine lostla alakalı

hatch patlamadan önce 0 108 min. timerında çıkan şekillerin anlamı underworldmus ve hades buranın tanrısı bide bişey daha okudum yunan mitolojisinde cerberusun babası sıyah böyle bi duman varmıs ve tarıhtekı en tehlıkelı yaratıkmıs zeusa saldırmıs ama zeus bunu yenıp etna dagının altına hapsetmış..

Sosyal ağlarda paylaş

SAKIN 3D GİTMEYİN. SAKIN GİTMEYİN. BAK UYARDIM.

hayatımda izlediğim en kotu 3d. film gayet guzel ama 3d çok çok kotu. bekleyin blurayrip i çıksın indirin izleyin bilgisayarınızda temiz temiz, beleş beleş.

yada illa gidicem diosanızda hiç gozlukle falan ugrasmayın. ben tamamen gozluksuz izledim butun filmi ve gozlukluden cok cok daha iyiydi. gozluk okadar karanlık yapıoki hiçbişi anlaşılmıo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...