ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 hay üf ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 lege...wait for it...dary inanılmazdı. roddick'e helal olsun, bugune kadar hic rakip olamamıstı federer'e ama bugun cok iyiydi. fedex resmi olarak gelmiş geçmiş en iyi tenisci oldu. harbiden dusundum de benim donemime denk geldigi icin cok memnunum, super bi mactı ya. evde amerikalı misafirlerimiz var, dalga gecsem mi diye dusunuyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Maç nefeskesiciydi dersem herhalde abartmış olmam, zira benim cidden nefesim kesildi son sette. Roddick maç boyunca hiç geri adım atmadı ve kaliteli bir maç izlememize vesile oldu; sürekli bu seviyelerde oynamaması ilk tie break'te saçmalamasına yol açtı. Federer'e gelirsek bu adamda tam bir şampiyon yüreği var, bir an olsun maçı vereceğini düşünmedim desem yalan olur. Ama ace'ler olsun direnci olsun, şampiyon gibi oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 RERERÖ gitti paralar. Nadal'a oynuycam us open'da, pis federer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 ulan bari yenilseydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Süper bir finaldi. Nadal çıksaydı sakat olmayıp Federer yine kaybederdi. Roddick'e bile son sette kaç kere dayanabildi. Hayatı savunma bu adamın, ne bir aksiyon, ne bir heyecan. Stabil, arkada dur, rakibin hata yaparsa oyunu al, yoksa onunla kafa kafaya git. Roddick çok hırslıydı, biraz daha tecrübeli olsa Federer'i yenerdi bence. Federer'den ve o aristokrat havasından ve insanlara yukardan bakan hareketlerinden nefret ediyorum :D. Nadal gelseydi Roddick yerine, 3 sette biterdi maç. Bir de bu adamı kahraman ilan ediyolar yuh yani, Sampras'ı da çağırmış, bak seni geçicem gel izle diye. Bi kafa atıcaksın azını burnunu kırcaksın. Kustum herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 harbiden tenis izledigini falan mı zannediyosun, yoksa bizim bilmedigimiz baska gizli federerler falan mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 us openi roddick alsin lan, kiyamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Federer oyun kusuyo taktik saçıyo sen nediyosun joker asdfasdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 tamam bende "federerden nefret edenler" topluluğu eş başkanıyım ama joker sen biraz abartmıssın bence. maçın federerin hakkı olmadığı tek set bile yoktu. adam cok cok cok cok cok cok .. muhteşem bi tenis oyuncusu. tamam adam estetik bi oyun oynamıo ama bu onun tarihin en iyi tenis oyuncusu olma gerçeğini değiştirmio. bu arada bole bi tarihe tanıklık etmekte ayrı bi zevk cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 majesteleri yargıladı gene :) iki tarafında hakkıydı çok güzel bir maçti yargı falan yoktu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Tarihin en iyi tenis oyuncusu Goran İvaniseviç'tir bi kere çarpıtmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Federer'in zamanı dolmaya başladı ama efsane olarak gitmeyi de başardı. Roddickin bu maçtaki psikolojik baskısını zaten düşünemiyorum yani. 20 maçmı ne ypamışlar öncesinde hepsinde yenilmiş adam =D. 2 Seti alsaydı Federer'in çevirmesi zordu ama tiebreakte tecrübe ve soğukkanlılık konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 bya said: Tarihin en iyi tenis oyuncusu Goran İvaniseviç'tir bi kere çarpıtmayalım. ben kazandığı kupaydı, grandslamdi olarak soledim. istatistiki olarak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 İvaniseviç espri olarak söylendi herhalde. Federer'in zamanı niye dolmuş olsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 daha 28 yasında yahu, 20 grand slam sampiyonlugu gorur bu adam. nadal'ın arada bi sakatlanması lazım ama sdfsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 adam federer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 mokoko said: bya said: Tarihin en iyi tenis oyuncusu Goran İvaniseviç'tir bi kere çarpıtmayalım. ben kazandığı kupaydı, grandslamdi olarak soledim. istatistiki olarak yani. benim gibi düşünen biri var ilginç :) Goran ivaniseviç gibi servis atan bir adam daha gelemez dünyaya heralde. İnsanın her attıgımı ace olur. 1992 andre agassi ile olan maçını unutamam. Herif öfkesiyle kendine yeniliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar