Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wimbledon 2009

eldar

Öne çıkan mesajlar

lege...wait for it...dary
inanılmazdı. roddick'e helal olsun, bugune kadar hic rakip olamamıstı federer'e ama bugun cok iyiydi. fedex resmi olarak gelmiş geçmiş en iyi tenisci oldu. harbiden dusundum de benim donemime denk geldigi icin cok memnunum, super bi mactı ya.

evde amerikalı misafirlerimiz var, dalga gecsem mi diye dusunuyorum :P
Sosyal ağlarda paylaş

Maç nefeskesiciydi dersem herhalde abartmış olmam, zira benim cidden nefesim kesildi son sette. Roddick maç boyunca hiç geri adım atmadı ve kaliteli bir maç izlememize vesile oldu; sürekli bu seviyelerde oynamaması ilk tie break'te saçmalamasına yol açtı.

Federer'e gelirsek bu adamda tam bir şampiyon yüreği var, bir an olsun maçı vereceğini düşünmedim desem yalan olur. Ama ace'ler olsun direnci olsun, şampiyon gibi oynadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Süper bir finaldi. Nadal çıksaydı sakat olmayıp Federer yine kaybederdi. Roddick'e bile son sette kaç kere dayanabildi. Hayatı savunma bu adamın, ne bir aksiyon, ne bir heyecan. Stabil, arkada dur, rakibin hata yaparsa oyunu al, yoksa onunla kafa kafaya git. Roddick çok hırslıydı, biraz daha tecrübeli olsa Federer'i yenerdi bence. Federer'den ve o aristokrat havasından ve insanlara yukardan bakan hareketlerinden nefret ediyorum :D. Nadal gelseydi Roddick yerine, 3 sette biterdi maç. Bir de bu adamı kahraman ilan ediyolar yuh yani, Sampras'ı da çağırmış, bak seni geçicem gel izle diye. Bi kafa atıcaksın azını burnunu kırcaksın.

Kustum herşeyi.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam bende "federerden nefret edenler" topluluğu eş başkanıyım ama joker sen biraz abartmıssın bence. maçın federerin hakkı olmadığı tek set bile yoktu. adam cok cok cok cok cok cok .. muhteşem bi tenis oyuncusu. tamam adam estetik bi oyun oynamıo ama bu onun tarihin en iyi tenis oyuncusu olma gerçeğini değiştirmio. bu arada bole bi tarihe tanıklık etmekte ayrı bi zevk cidden.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

bya said:

Tarihin en iyi tenis oyuncusu Goran İvaniseviç'tir bi kere çarpıtmayalım.

ben kazandığı kupaydı, grandslamdi olarak soledim. istatistiki olarak yani.

benim gibi düşünen biri var ilginç :)

Goran ivaniseviç gibi servis atan bir adam daha gelemez dünyaya heralde. İnsanın her attıgımı ace olur.

1992 andre agassi ile olan maçını unutamam. Herif öfkesiyle kendine yeniliyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...