pogodi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 burtonesk said: püsüyü getirelim yanına seksapel öğrensin. tuvalet eğitimini nasıl olsa alır. hiç (H) şu abimin arkadaşının kedisi gonçik http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs113.snc1/5127_93091911027_692551027_2031086_5261824_n.jpg http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs113.snc1/5127_93091901027_692551027_2031085_5266645_n.jpg şu da püsüüüee http://i21.photobucket.com/albums/b272/aadvark241/PC230001.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 hahaha. o değilde. şahanın taksici skecinde dediğinin aynın yaptım. ortaya sıçtı. ben de kafasını boka bastırdım vurdum 2 tane. bi dakine kuma gitti sffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 GHASDASDF AYI cansın, püsünün poşet içinde bile seksapelini korumasına diyecek bir şey bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 kendime pay çıkarmak istiyorum sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 fede said: hahaha. o değilde. şahanın taksici skecinde dediğinin aynın yaptım. ortaya sıçtı. ben de kafasını boka bastırdım vurdum 2 tane. bi dakine kuma gitti sffs Yazık, ne şanssız kediymiş. http://www.mihav.com/forum/kedi-egitimi-ve-psikolojisi/tuvalet-egitimi-ve-cok-karsilasilan-sorunlar-12607/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 maşallah çok şeker :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Hayırlı olsun fede 1 seneye kalmaz sahibi gibi kıyılara vurur o hayvan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 aquatik said: fede said: hahaha. o değilde. şahanın taksici skecinde dediğinin aynın yaptım. ortaya sıçtı. ben de kafasını boka bastırdım vurdum 2 tane. bi dakine kuma gitti sffs Yazık, ne şanssız kediymiş. http://www.mihav.com/forum/kedi-egitimi-ve-psikolojisi/tuvalet-egitimi-ve-cok-karsilasilan-sorunlar-12607/ ahah yanlış anlaşılma olmasın dövmedim tabi. geyiğine diyorum. ortalığa yapıyodu kuma koydum ben de. dövmedim hiç. bi fiske belki. dinimizde caiz o da sfkljsl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 ya sürekli benim parmaklarımı ısırıyo, yalıyo bişeyler yapıyo. başka bişeyle oynamıyo, taktı benim parmaklarıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 aynen ya ben 3 gün boyunca kastım, hayır diyince ıssırmıyordu böle gelii elime atlıyor bana bakıyor (: yalıyor fln sonra dayanamıyor ıssırıyor HAYIR diyorum tekrar yalıyor (: işte böyle bir sonsuz döngüde yaşıyoruz (: çok tatlılar yav en kısa zaman da ben de foto eklicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 ehu hafize tam desperate houswife ismi olmus, ama yakismis sifatina =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 fatih su kedinin net bi forografını cek artık.buyumustur o hep aynı foto yiyorsun bizi.hos hafizenin her hali guzel dfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 ahaha valla büyümedi. 1 hafta oldu zaten nerdeyse. bi de makina yok. telefonla çekiyorum mecburen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ya bu sıçıyo heryere, cırcır oldu. bez bağliyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 al kücük bi bebek bezi bağla altını. gezsin öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 küçük küçük sıçıyo heryere. arkasında topluyoz ya. her yaptığında bana bakıyo bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ay hasta olmuştur yazık. sütünü az ılık ver (ne bilim bizde işe yarıyo belki ondada yarar) süt veriyo musun bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 veriyorum. sütüne su karıştırın dediler. onu da yaptım. ne verirsem de yiyo zaten. bu aralar daha çok kuru mamayla su karıştırılmış süt verdim hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 BU NE ÇİRKİN BİR HAYVANDIR BÖYLE YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 fede said: küçük küçük sıçıyo heryere. arkasında topluyoz ya. her yaptığında bana bakıyo bi de sıçtığı şeye benzetmiştir belki seni. EHEHE şaka daptım abisi (a) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 gördüğüm kadarıyla emme dönemi bitmeden anasından ayrılmış. normalde anne sütü içmesi gerekiyor. yanlış beslersen hastalandırırsın kızcazı, üzücü şeyler olabilir. bi de annesinden erken ayrıldığı için enfeksiyon kapma riski yüksek. bilen birilerinden yardım alırsan iyi edersin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 aşılarını filan yaptırdım bişey olmaz heralde etle sütle yumurtayla besliyorum zaten o değil de bu benim parmaklarımı yalamaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 fede said: evet yeni eve yeni kediyle başladım. :) hafizenin cinsi nedir tam olarak. dümdüz tekir kedi mi şimdi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 şu kedinin bulanık olmayan bi resmi yok mu allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar