RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 "nutella yerim" said: opglum sıze sımdı neden bu kadar uzluldugumu acıklayamam ama cok agır laflar ettı lanet olsun sana dedı of çok sorunluydu demişsin ya , sorun sendemiydi ondamıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ondaydı,benden 1 sene once ıntıhar gırısımınde bulunmstu belkı duzelır dedım ınsan olarak sevdım ama olmadı duzenlı antıdepresan kullanıyodu psıkologa gıdıyodu benım de psıkolohımı bozdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 siz çok alışmışsınız loser tiplerle dalaşmaya yemin ediyorum sağlı sollu girerim sana kimin girip çıktığını bile anlamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 kadınlara boşuna sitem ediyosunuz bu kadar boşuna hepsi şeytan, hepsinin allah belasını versin yada benzeri şeyler. ulan kadınlar olmasa niye alkol alıcaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 abi sende yanlış yere demir atmışsın ama yani göz göre göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 evet haklsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 alkol firmaları satışlar artsın diye anlaşıyo mu lan kadın milletiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 boşverin sevgili işlerini falan. sonra alkolik olup çıkıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 sinad said: siz çok alışmışsınız loser tiplerle dalaşmaya yemin ediyorum sağlı sollu girerim sana kimin girip çıktığını bile anlamazsın. 2 dk once eski sevgiliden bahsedip muhabbete katılıyordun , simdi soledigin seylere bak hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 tip of the day : gelen gideni aratmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 dişi milleti çok fena arkadaşım, kendisi bişeyi yapar, aynı şeyi yapmaya kalk annenden emdiğin sütü anüsünden söker atar. Ama sen aynı durumda aynı şeyi ona yapmaya kalkarsan, yine o süt anüsünden çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 NOLUYO LAN BURDA HEPİNİZİ KURŞUNLARIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 kazım said: NOLUYO LAN BURDA HEPİNİZİ KURŞUNLARIM kazım fevri konusma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 evet kazımda geldigine gore tamamız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Nutella fındıklarını sökerim lan senin! çıldırtma lan adamı artist kakao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 kazım boşver bunları gel intihar edelim hayat güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 HADİ KAVGA EDELİM SARhOŞ SAhROŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 geçen biseps yapmışım vidosunu bulursam paylaşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ADAM OLUN LAN ŞŞŞŞ HEPİNİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 rakı için lan hepiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ERALP AKILLI OL AĞZINIBURNUNU!!!!11112224112 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 olm o nutellayı çıkartın dısarı bak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 SeaGle said: ERALP AKILLI OL AĞZINIBURNUNU!!!!11112224112 BANA MI DİYON BİLADER???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bu arada ben ciddiyim geyik yapmıyorum. Nutella nın sülalesi gelse küfür edemez bana kazırım alayını ortadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar