Disappear Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Uydunet(kablonet) kullananlar bazi sitelere girmeye calisirken searchnut.com diye bi siteyle karsilastigi oluyomu ? Merak ediyorum bu olayi. bende dealextreme ve imdb ye girmeye calistigimda bu abuk site cikiyo. ps: eger dns ayariniz varsa gormezsiniz. kablonetin kendi dnslerinde cikiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bende acıyo kablonetin ipsinden girdim ama baya yavas actı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 gene girmistir makinelerine biseyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Disappear said: Uydunet(kablonet) kullananlar bazi sitelere girmeye calisirken searchnut.com diye bi siteyle karsilastigi oluyomu ? Merak ediyorum bu olayi. bende dealextreme ve imdb ye girmeye calistigimda bu abuk site cikiyo. ps: eger dns ayariniz varsa gormezsiniz. kablonetin kendi dnslerinde cikiyo. DNS değil de malware gibi bir şey o sanki. Bende de IMDb için çıkıyor. Spybot Search & Destroy halletti mesela şu an benimkini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 abooo o zaman ben de spylandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Bende hiç acılmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 baggio spybotla arama yaptim. isin garibi kaspersky internet security hic bi uyari vermiyo, spybotla aratmama ragmen duzelmiyo ve son olarakta kablonet dnslerinden open dns e gecis yaptigimda sorun direk halloluyo. bu yuzden kablonetten supheleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 konusu acılmısken kablonet kullananlar ne gibi sıkıntılar cekiyorsunuz siber alemde ?telefona anlamsızca her ay 15-20m vermekten sıkıldım artık kablonete gececegim temmuzda biraz bilgi lazim kullanıcılardan.tskler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Disappear said: baggio spybotla arama yaptim. isin garibi kaspersky internet security hic bi uyari vermiyo, spybotla aratmama ragmen duzelmiyo ve son olarakta kablonet dnslerinden open dns e gecis yaptigimda sorun direk halloluyo. bu yuzden kablonetten supheleniyorum. Bana daha önce benzer başka bir adresle olmuştu, Searchhunter mı neydi, yine bir anti-spyware ile geçmişti. Güncellenmiş Spybot da daha arama bile yapmadan, browserları immunize ederek halletti, o günden beri bir daha olmadı. Yine de Hosts değiştirmeden nasıl böyle bir şey olabilir, DNS değiştirince neden düzelmiş falan ilginç tabi, bilemiycem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 imdb ye giremiyorum.. nası cozuyoruz bu sorunu?? ben de kablonet im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Ben de kablo internet kullanıyorum hiçbi sorun yok. Bikaç ay önce bu 195.174'lü IP'lerden 94'lü iplere geçiş esnasında benzer bi sorun olmuştu o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 bugun duzgun girio dun girmiodu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar