Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 annemler yazlıkta oldugundan haftada bir gelen temizlikçi yemek yapıyor bana sevdiğim yemekler bellidir kuru+pilav nohut+pilav yeşil mercimek kızartma kısacası osurtan şeyler. evet. bugün değişiklik olsun diye nohut pilav değil nohut makarna yapmış. o kadar üzüldüm ki lan. benim için nohut diye bişey yoktur ki :( nohut+pilav vardır onları üst üste koyup böle yemesi fln. diyemedim de bişey yapmış kadıncaaz. hayır pilav da hiç yapamam oturup yapcam yoksa. ühüh:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 şair "bana pilav yapmayı öğretin" diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bi makarna yapıyorum şu an, parmaklar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 kuru+pilav ve yesil mercimek icin +rep pilavi da kendin yaparsin. on dakikani alir. internette ara, cok basit lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Black-ice said: kuru+pilav nohut+pilav yeşil mercimek kızartma mönün gerçekten çok zenginmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ye gitsin işte nohudu, ölmezsin bi sefer pilavsız yesen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Bunu da bulamayanlar var! Nerede benim anti-klişe timim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 kabız olursun lan o mönüyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 hiçmi etrafında kız yok yemek yapsın sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 kızarkaşınız olduğunu vurgulayarak +5 karizma puanı kazandınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 pilav dünya üzerindeki en güzel yemek. düzgün pilav yapan kızın peşinden koşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 pilav yaparken en cok dikkat etmen gereken nokda ölcüsüdür caylak, yoksa maras dondurmasi kivaminda olur. vurdugu yeri kirar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ben cok iyi pilav yaparim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Git dışarda ye az kuru az pilav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ben mükemmel tavuklu pilav yapıyorum çünkü en sevdiğim yemek, güzel yaparım ki güzel yiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 kazım said: kızarkaşınız olduğunu vurgulayarak +5 karizma puanı kazandınız benim erkek arkım yok bi +5 daha alayım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 hatta bi eylem var o bile isim falso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Bu aksam ne kadar sosunu biraz az koymus olsam da penne al arabiatta, ve bayagi bayagi bir garniturlu, lop lop dilimlere dogranmis sebzeyle karisik somon yaptim, cok kral yemek yaparim demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 beyler bana da +5 karizma puan plx plx plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 dory said: ben cok iyi pilav yaparim. koşayımmı peşinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 demin başka bi topicte yeni kız arkımdan ayrıldıgımı vurgulamıştım. oradan puan verirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 saplığa -5 veriliyo diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar