Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Nereye açsam bilemedim ama gezmeyle görmeyle falan çok alakası olmadığı için buraya açıyorum. İstanbul'da şöyle kaliteli, temiz biryer bilen var mı Langırt, air hockey falan oynanacak? Krolar olmayan bir mekan olsun istiyorum kız arkadaşımla gideceğim çünkü. Çok basık biryer de olmasın. Neyse anladınız siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 eskiden piramit vardı fenerbahçede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Ne güzel yerdi o piramit. Eskiden her hafta sonu annemler götürürdü beni. Sinemayada girerdik sonra dolu atari vardı. hatta dinazorlu bir dövüş oyunu vardı hastasıydım. Yalan oldu tabii sora. Bilardo için kadıköyde Ender Bilardo var güzel yerdir. Altıyolda boğanın yakınında hatta önünde hep bir köpek yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 apaçi istemiyosan alışveriş merkezlerine götürme korukentin orası var avrupa yakasında güzeldir. sahilde palmiye var da ne taraf bilmiyorum maltepe galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 progamer said: hatta önünde hep bir köpek yatar. dkaskpdae bu ne ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 palmiye güzel yerdi zamanında. şimdi nasıldır bilmiyorum 8-9 sene oldu gitmeyeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 suBzer0 said: progamer said: hatta önünde hep bir köpek yatar. dkaskpdae bu ne ya :) yatıyor harbiden büyükçe bişe :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 kadıköyde akmarın sokağında tansaşın yanında atlantis var. bilardolu bowlingli air hockeyli atarili falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 atlantis + rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 atlantis +1 hatta pazartesi salı 2 oyun alana 1 bedavaydı hala öylemi bilmiyorum :) bide aksam 6 dan önce baya ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Beşiktaşta, McDonalds'ın olduğu pasajın alt katındaki bowling salonu da işini görür. Ben bowling amacıyla oraya gidiyorum ama bahsi geçen masa oyunlarıda orda bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar